Капітан-красень виховує сина-чемпіона

Капітан-красень виховує сина-чемпіона
Валерія Бондаря номінували на „містера в погонах”, бо він чемпіон світу і просто привабливий чоловік. Лідер всеукраїнського конкурсу „Найкрасивіший міліціонер” живе й працює у Вінниці. Він робить з сином зарядку, доки дружина слідкує за голосуванням в Internet

Валерій Бондар – старший викладач учбової частини Центру підготовки співробітників міліції у Вінницькій області. Йому 30 років. Капітан міліції та титулований спортсмен. Загартований і привабливий. З його міцними кулаками навряд чи захоче позмагатися навіть найбільш запеклий злочинець. Разом з тим Валерій - турботливий батько і люблячий чоловік.
„Мій Валера - мрія кожної жінки,”- говорить дружина Світлана
- Для кожної жінки її чоловік – най-най. І Валера для мене теж найкращий, - каже Світлана Бондар. – Він - мрія кожної жінки. Не тільки гарний, мужній та розумний (має три вищі освіти – педагогічну, юридичну, економічну). Він просто хороша, порядна людина. За ці якості та його професіоналізм поважають Валеру колеги і друзі.
Старший викладач Центру підготовки працівників міліції - майстер спорту міжнародного класу. Не раз піднімав престиж вінницької міліції та всієї країни на чемпіонатах. Але сам особливо регаліями не хвалиться. 
- На сайті помилилися. Написали, що я шестикратний чемпіон світу. Насправді чемпіоном світу був один раз. Інші п’ять – призером з універсального бою, - виправляє Валерій і пояснює: – Універсальний бій - це повноконтактний рукопашний бій зі смугою перешкод. Використовується спецназом, силовими структурами і правоохоронними органами. Ще організаціями, що займаються тілоохоронною діяльністю.
Крім світового чемпіонату, Валерій Бондар ще має золото чемпіонатів Європи. Ще він - 10-кратний чемпіон України. Про свою роботу в міліції каже так:  
- У розшуківців свої обв’язки. В ДАІ свої. А моя задача навчити співробітників, як діяти в екстремальних умовах і знешкодити злочинця так, щоб не втрапити в скрутну ситуацію. Викладаю тактику дій, вогневу і фізичну підготовку.

Валерій Бондар вчить міліціонерів діяти у екстримальних умовах
З самого дитинства Валерій займався спортом. Ходив на дзюдо, самбо, рукопашний бій. В армії навчився володіти зброєю і став чемпіоном Збройних сил. Сьогодні вдосконалює вогневу підготовку в пейнтбольній команді „Спартанці”. Там він інструктор з фізпідготовки та тактики ведення бою. Має прізвисько „Bondar” та вважається ветераном військово-спортивної гри пейнтбол.
Тепер Валерій вчить усьому, що вміє, правоохоронців. Викладає дітям у ДЮСШ №5. І привчає до спорту сина.

Володіти зброєю Валерій навчився в армії
Навчив сина віджиматися і качати прес
Дружина капітана теж працює у міліції. Має на погонах стільки ж зірочок і хвалить чоловіка, за те, що він турботливий батько.
- Усю турботу з виховання сина Валера взяв на себе з першої секунди життя Дениса. Першим взяв його на руки у родзалі. А син перше слово сказав „папа”.
.
Валерій бере сина з собою і в спортзал, і на пейнтбол
Почав ходити Денис у сім місяців, тримаючись за міцну руку батька. Зараз хлопчику рік і вісім. Хоч він ще малий для спорту, та вже побував на міліцейських тренуваннях. Зі слів Світлани, батько сина взяв із собою в спортзал, коли Бондарю-меншому виповнилося півтора року. З двох місяців почав водити в басейн.
- Зарядку робимо удвох, - каже Валерій. – Він уже в мене прес качає. Двічі може віджатися від підлоги, а на руках пройти весь коридор. Тримаю за ноги і так ходить. Спортивний хлопець. Хотів би, звичайно, щоб спортом займався. Але, може, він захоче танцюристом бути. Я ж не знаю. Але буду направляти, щоб на вулиці не тинявся.  
- Мені дуже пощастило, що у мене такий чоловік. Я ним пишаюся і дуже люблю, - зізнається Свєта.

Фото Бондарів із сімейного архіву 
А про те, що керівництво висунуло її чоловіка на конкурс краси, має свою думку. Мовляв, згадують про Валеру, коли треба результат показати. Віддячують обіцянками.  
- Людина, яка віддала своє здоров’я та молодість для розвитку спорту, піднімала престиж України на світовому рівні та професіоналізм співробітників УМВС області, змушена винаймати квартиру. Ті, що служать в міліції без року тиждень заслужили, отримали житло. А Валера - тільки грамоту раз у два роки і самі обіцянки...
Сім’я з двох правоохоронців у пільговій черзі на житло, зі слів Світлани, під номером 34. Але дружина чемпіона сумнівається, що отримає квартиру найближчим часом.
„З жінкою в красі не позмагаєшся...”
Висунули Валерія на всеукраїнський конкурс співробітниці відділу зв’язків з громадськістю обласного управління міліції. А кияни обіцяли оголосили результати до Нового року, а потім продовжили голосування до кінця січня 2010. 
Найкрасивішого міліціонера країни обирає „Комсомолка” і збирає голоси на підтримку претендентів на своєму сайті. Серед усіх висуванців МВС найбільше сподобався читачам вінничанин. За Валерія Бондаря віддали вже більше двох з половиною тисяч голосів.    
- Жінка тримає руку на пульсі. Постійно сидить в Інтернеті і слідкує за голосуванням. Поки тримаюся на першому місці, але дівчата доганяють мене, - говорить Валерій і дивується, як можна чоловікові змагатися в красі з жінкою: - Жінка завжди гарніша. 

Проголосувати за вінницького красеня у формі можна на сайті "Комсомолки" 
Від початку конкурс мав бути винятково чоловічим. Але згодом на Інтернет-сторінці з’явилися й жіночі фото. За попередніми даними, крім Валерія Бондаря, в лідерах також жінка-прапорщик зі спецпідрозділу «Беркут». Ця двійка відірвалася від решти учасників на тисячі голосів. Чи братимуть до уваги організатори конкурсу голосування за жінок, не повідомляється. Фото на сайті можна розмістити самостійно. Голосування продовжується.

Коментарі (17)
  • Anonymous

    Толсты лысый, пузатый это красота? Ребенок да чудесный, но пузатый мент, мечта женщины?

    Anonymous reply Anonymous

    В мильцанере главное - красота. Шоб бандюки прониклись и стали на путь исправления и сотрудничества с органами.

    Anonymous reply Anonymous

    Откуда знаете?

    Anonymous reply Anonymous

    Предполагаю. Иначе зачем же проводить такой конкурс? Или это конкурс о красоте души? :) Мильцанеры жгут...

    Anonymous reply Anonymous

    і все-таки він мент))))

    Anonymous reply Anonymous

    Бодарі RyLez ))
  • Anonymous

    Красив он или нет - не берусь судить (кому что нравится), но то, что семья дружная и в ней подрастает счастливый ребёнок, то это очень радует. Пусть у них всегда всё будет хорошо, а неприятности будут только малюсенькие. С Рождеством вас - любви, счастья, удачи в вашем доме (надеюсь таков скоро будет).
  • Anonymous

    "конкурс „Найкрасивіший міліціонер”"?!!!!! Спасибо, поржал! :)))))

    Anonymous reply Anonymous

    попробуй натянути ще собі труси на голову!!!Тоже поржеш!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Говорите, разбираетесь в мужской красоте? А когда Вас грабить или убивать будут- сильно не ржите,...ну чтоб не пу...ть

    Anonymous reply Anonymous

    А когда меня грабить или убивать милиция будет (что-то в последнее время дофига прецедентов) - ржать, пукать или красотой восхищаться?

    Anonymous reply Anonymous

    Все вместе...и наверно не поможет...

    Anonymous reply Anonymous

    ...та отож...

    Anonymous reply Anonymous

    Бондар Валерий Дмитриевич!! Рулит))
  • Anonymous

    Наш Валерчик достойнеший из достойных. Винница должна знать своих героев в лицо. Так держать!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up