Вінничани знову просять пускати електротранспорт на Соборну

Вінничани знову просять пускати електротранспорт на Соборну
  • З'явилася петиція у якій просять «скасувати заборону на проїзд вулицею Соборною для електротранспорту». За два дні за звернення проголосувало 20 містян.
  • Це вже друга спроба домогтися пільг для власників електромобілів. На першу петицію мерія відповіла відмовою

Петицію 15 лютого подав Вадим Гончарук.

— З метою популяризації електротранспорту у Вінниці пропонується скасувати заборону на проїзд центральною вулицею Соборна для всіх видів електротранспорту. Враховуючи відносно невелику кількість електротранспорту у місті, а також те, що під час руху він не створює жодного шуму та викидів димових газів - його рух центральною вулицею міста не ускладнить вже існуючу дорожню ситуацію, та не вплине на стан довкілля в цьому районі, — йдеться у тексті петиції.

Станом на сьогодні, 17 лютого, петицію підписали 20 осіб з 350 необхідних. Долучитися та проголосувати можна ТУТ

Відео дня

Нагадаємо, 3 жовтня 2018 року вже подавали петицію «Надання права пільгового проїзду електромобіям». Автор Дмитро Папишев просив дати «зелене світло» для електромобілів на Соборній. Петицію тоді підписали 384 людини. Але тоді мерія відповіла відмовою

Станом на листопад 2018 року в Вінниці було зареєстровано 213 одиниць електротранспорту. Три з них 201- легкові автомобілі. Найпопулярніша модель - Nissan Leaf. 


 

Читайте також:

На чотири роки продовжили пільговий режим ввезення електрокарів

Обмеження на Соборній: для чого закрили вулицю та як вирішити проблему заторів
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Петр

    Я не можу проголосувати!!! Якийсь глюк на сайті чи що!? Автора прошу відписатись!
  • Читательница

    нове - забуте старе... Був трамвай, який віз вугілля з початку вул. Фрунзе (біля залізничних колій) до ТЕС за мостом. Під час війни були і хлібні вагони. взагалі вантажівки були на війні, все возили електротранспортом.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up