ГО "Ми-Вінничани" і БФ "Український Альянс" оголосили конкурс міні-грантів для мешканців Вінниччини (Прес-служба ГО)

ГО "Ми-Вінничани" і БФ "Український Альянс" оголосили конкурс міні-грантів для мешканців Вінниччини (Прес-служба ГО)

Для жителів Вінниці та області відкрито конкурс міні-грантів «Професійне зростання». Мета якого – надання підтримки працівникам гуманітарного сектору в частині їх професійного розвитку та зростання.

Проєкт організовує ГО «Ми – Вінничани» спільно з Благодійним фондом Миколи Філонова “Український Альянс”.

Фото: ГО «Ми – Вінничани» Валерій Коровій

«Війна наклала багато нових відбитків на роботу на рівні громад, на рівні системи регіонального управління. Ми визначили для себе базові пріоритети нашої роботи на друге півріччя поточного року. Основне – це практична допомога сила оборони. Перебуваючи в громадах ми побачили проблему, зокрема в перспективі роботи працівників бюджетної сфери. На Вінниччині в бюджетній сфері працює понад 100 тисяч працівників. Ми побачили те, що існує реальна необхідність допомогти креативним людям забезпечити свій саморозвиток. Тому запустили даний проєкт», – розповів голова ГО «Ми – Вінничани» Валерій Коровій.

Учасниками конкурсу можуть стати: 

  • Працівники закладів охорони здоров’я; 
  • Працівники освітніх закладів; 
  • Працівники закладів культури; 
  • Працівники закладів соціальної сфери; 
  • Працівники поштових відділень. 

Фото: Керівник Вінницького міського осередку ГО «Ми – Вінничани» Сергій Кудлаєнко

«Сьогодні проблематика людей, які працюють у бюджетній сфері є надзвичайно важливою. Маємо можливість презентувати конкурс, який дасть переможцям фінансову можливість у реалізації тих проблем з якими стикаються вінничани. Міні-грант – це інструмент у вирішенні проблеми. Багато громадських організацій пишуть гранти до європейських партнерів. Ми наблизили цю всю історію максимально до людей, які проживають у нашому місті та області. Запрошуємо поставитись до цього серйозно, активно брати участь у конкурсі та перемагати», – каже керівник Вінницького міського осередку ГО «Ми – Вінничани» Сергій Кудлаєнко.

Пріоритетні напрямки для учасників конкурсу: 

  1. Адаптація до мінливих умов робочого процесу в умовах війни; 
  2. Посилення стресостійкості та вдосконалення особистого ресурсу; 
  3. Підвищення кваліфікації, професійний саморозвиток; 
  4. Покращення взаємодії з клієнтами чи отримувачами послуг; 
  5. Поліпшення умов праці та робочого процесу. 

Фото: Засновник Благодійного Фонду «Український альянс» Микола Філонов

«Звісно головний і беззаперечний пріоритет нашої спільної діяльності – максимальна підтримка фронту, ЗСУ і Сил Оборони. Нещодавно закінчився вже другий етап благодійного марафону «Мільйон для ЗСУ від Вінничан», на якому ми разом з партнерами зібрали 2 мільйони гривень на FPV-дрони для фронту.

До теми: На другому благодійному марафоні вінничани зібрали 2 мільйона гривень на дрони-камікадзе

Не меншим був об’єм допомоги і за результатами першого етапу марафону, тоді, за рахунок власних внесків учасників і партнерів ГО «Ми-Вінничани», нашого благодійного фонду «Український альянс», пожертвам партнерів, представників вінницьких підприємств і донатам мешканців Вінниччини, було закуплено тепловізійні приціли, дрони «мавіки», Bandera Power, на майже два мільйона гривень. Ще 500 тисяч гривень ми перерахували на «Армію дронів» – фандрейзингову платформу Володимира Зеленського. За цей час було здійснено десятки поїздок на передову, а загальна вартість допомоги фронту від початку повномасштабної агресії окупантів перевищує 15 мільйонів гривень.

До теми: У Вінниці провели благодійний марафон “Мільйон на ЗСУ від Вінничан”

Хочу зазначити, що те, чим сьогодні займається ГО «Ми – Вінничани» – це те, чим повинні займатись громадські організації. Статутні завдання наших громадських організацій – це в першу чергу розвиток громадського суспільства та допомога громадам. На Вінниччині 63 громади. Після повномасштабного вторгнення вся бюджетна сфера знаходиться не в пріоритеті уваги центральної влади та місцевої влади. Адже всі намагаються допомогти фронту. Але працівники культури, освітяни, медики – це ті люди, які безпосередньо контактують і з ветеранами, і учасниками бойових дій, і з їх родинами. Вони потребують допомоги. Тому цей проєкт є таким важливим», – зазначив засновник Благодійного Фонду «Український альянс» Микола Філонов. 

Прийом конкурсних заявок відбуватиметься з 15.09.2023  до 15.10.2023. 

Учасники повинні заповнити аплікаційну форму заявки та до 15.10.2023 відправити її на електронну пошту [email protected] або паперовий варіант поштового відправлення на адресу: 22800, м. Вінниця, вул. Генерала Арабея, 3, офіс 225.

ЗАВАНТАЖИТИ → Положення про конкурс міні-грантів

Анкету для участі також можливо заповнити за цим посиланням: https://forms.gle/BJAFHga8tGJzjYFF9

Детальніше про конкурс міні-грантів для Вінниччини в сюжеті телеканалу “Вінниччина”

Довідково: До громадського об’єднання “Ми-Вінничани” входять народний депутат VIII скликання Сергій Кудлаєнко, екс-голова Вінницької ОВА та колишній мер Вінниці, нардеп двох скликань Олександр Домбровський, партнерами ГО є чинні парламентарі Лариса БілозірГеннадій Вацак та Микола Кучер, засновник Благодійного фонду “Український Альянс” Микола Філонов, керівник організації очільник Вінницької облдержадміністрації 2015-2019 р. Валерій Коровій.

Інформаційний партнер конкурсу – медіахолдинг “НОВИНИ ВІННИЦІ”.

keyboard_arrow_up