Свято наближається. Уже відомі імена переможців голосування «Народний бренд»

Свято наближається. Уже відомі імена переможців голосування «Народний бренд»
Ти обираєш — RIA нагороджує. З церемонії нагородження минулого року
  • Голосування у конкурсі «Народний бренд 2019» завершилося. Вінничани вже обрали найкращих.
  • Через тиждень відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців у кожній з 60-ти номінацій.

Наступного вівторка, 10 грудня, в урочистій обстановці усі переможці конкурсу «Народний бренд 2019» отримають свої заслужені нагороди.

Усю народно-брендову компанію прийматиме ресторан «Мон блан». Гарний настрій створюватиме відомий ведучий Костянтин Грубич, автор програм «Смачна країна», «Знак якості» та багатьох інших.

— Це дуже важливий захід для вінничан. Якщо люди чимось займаються, то краще, коли ці їхні справи потрібні ще комусь, окрім творців. Особливо цікавий результат зусиль, якщо плодами твоєї праці користуються найближчі — родичі, сусіди, односельці. Приємно і круто, коли твій продукт знаходить відгук і стає потрібним людям, яким ти можеш зазирнути в очі, — каже Костянтин Грубич.

За його словами, саме у комунікації між виробниками і споживачами й криється головна цінність акцій на кшталт «Народний бренд».

Ведучий свята Костянтин Грубич: «Хочу потиснути руку подолянам, які роблять життя своїх земляків комфортнішим"

— Класно, коли Вінниця знатиме своїх героїв в обличчя, вшановуватиме тих людей, які найкраще спекли хліб, зшили сукню чи оформили вітрину. Видів діяльності багато, але визнання потребує кожен у своїй сфері, — зазначає експерт «Знака якості». — Я хочу потиснути руку і сказати добре слово кращим подолянам, які роблять життя своїх земляків комфортнішим, легшим і цікавішим.

Відео дня

На святі ми зустрінемося з вінницькими бізнесменами, які вже декілька років поспіль отримують Золоту Ніку від RIA. Також привітаємо й нових представників бізнесу. Один з партнерів нашого свята, молода студія дизайну одягу Arina Zak.

— Важливо, щоб мрії втілювалися в життя. Моя мрія — робити світ кращим. Я вдячна долі, що можу це робити, — каже дизайнер Карина Юзвак. — У нашій студії працюють гарні фахівці, які не просто шиють одяг, а допомагають людям знайти свій образ. Сподіваюся, що на святкуванні «Народного бренду» гості оцінять, створені нами луки. 

Святкування минулого року. Цього разу — запрошуємо перших у ресторан «Мон блан»

Планшет — за голосування

На святі вітатимуть не тільки успішних підприємців та майстрів своєї справи. Адже вінничани, які обирали «Народний бренд», поширювали у соцмережах та просто розповідали своїм друзям про конкурс, теж заслуговують на увагу. Для них ми підготували сюрпризи та подарунки.

Тому якщо ви брали участь у голосуванні, будьте напоготові увечері 10 грудня та не відходьте від своїх мобілок. Ми обиратимемо щасливого учасника та розіграємо планшети. Якщо ми додзвонимось до вас — один із планшетів дістанеться вам.

Еволюція конкурсу. Як це було

За 18 років існування конкурс «Народний бренд», відповідаючи потребам часу, поступово перенісся з газети в онлайн. Щоб проголосувати в конкурсі «Народний бренд», на початку 2000-х років люди купували газету RIA, в якій розміщувалася анкета. Її вирізали, заповнювали ручкою і приносили в офіс корпорації. Там в обмін на неї читачам вручали квиток на Шоу RIA.

З церемонії нагородження «Народний бренд 2018»

Усього у 2002 році було близько 30 номінацій і 500 заповнених читачами анкет. Головна подія — церемонія нагородження переможців, проходила у клубі «Курсаль». 

Акція мала успіх, а її престижність люди відчули вже наступного року. Кожний бізнесмен міста почав прагнути до народного визнання. Конкуренція серед торгових марок і підприємств була великою. Тому траплялося й таке, що заради перемоги вдавалися до махінацій.

— Колись принесли цілу стопку анкет, заповнених рукою з одним і тим же почерком, — згадує медіаконсультант RIA Тетяна Стрикун. — Їх було близько 100. Звичайно, що ми не зарахували такі «вкидання», адже було очевидним, що це дискредитація конкурсу.

Медіаконсультант RIA Тетяна Стрикун: «Ми не зараховуємо голоси, здобуті махінаціями»

Щоб уникнути ознак нездорової конкуренції, зробити конкурс більш надійним, захищеним та позбавитися рутинної роботи з підрахунками голосів, у 2006 році його перевели в онлайн — паралельно з «газетним» варіантом.

На сайті новин 20minut у розділі «Народний бренд» кожний користувач інтернету міг підтримати свого виробника. А в 2013 році і взагалі створили окремий сайт відгуків ТОПtop20.ua, де й по сьогоднішній день йде голосування в розділі brand.top20.ua. 

Звісно, ми дбаємо про чесність голосів, тому й запровадили реєстрацію на сайті через Facebook або Instagram. Крім того, усі зареєстровані сторінки співробітники RIA перевіряли вручну. Правилами конкурсу зазначено, що акаунти, з яких голосують, не повинні бути щойно створеними. Перевіряють це активністю сторінки, наявністю друзів і дописів на на ній. У цьому році виявили кілька сот «недобросовісних» голосів, які анулювали. Тож усі номінанти отримали тільки чесні голоси.

Результати голосування за «Народний бренд 2019» знайдете за цим посиланням
 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як бути без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up