"Селфі з вранішньою кавою" - конкурс від магазину "Дім кави"

"Селфі з вранішньою кавою" - конкурс від магазину "Дім кави"
Що зранку краще бадьорить за чашечку запашної кави “Blasercafe”? Та нічого! Звісно можна прокинутись, пробігши кілька кілометрів, але значно приємніше почати день з духмяного напою. Ми пропонуємо усім, хто починає ранок саме так, взяти участь у фотоконкурсі.

Для цього потрібно просто сфотографуватись з чашкою улюбленої кави і надіслати фото на ел. адресу [email protected]. У листі не забудьте вказати ваше ім'я, прізвище, вік, чим займаєтесь і контакний телефон. 

Обирати переможців конкурсу будуть читачі сайту 20minut.ua. Щоб усі учасники були в однакових умовах - фото приймаються і розміщаються на сайті до 27 жовтня включно, а 28 стартує голосування. 3 листопада ми оголосимо переможців, які отримають чудові призи від магазину "Дім кави". Той, хто набере найбільше голосів - одержить дисконтну картку та набір вишуканих напоїв: швейцарську каву “Blasercafe”, шоколадний напій «Caotina» і чай “Basilur”. Крім того, ще дев'ять учасників, за фото яких проголосує найбільша кількість читачів, також отримають дисконтну картку та один з вище вказаних напоїв.
З нетерпінням чекаємо на ваші фото  і бажаємо перемоги!

 


Учасники конкурсу

Ірина Бабенко Олексій та Віталіна   Анжела Ткачук
Таня Матвієнко Юлія Конюх Наталі Марьянчук
Оксана Яремчук Дмитро Шостак Олександр Пашкевич
Ірина Гуменна Олександр Андрущак Вікторія Вишинська
Марина Однорог Віталія Волкова Сергій Мар'янчук
Анна Грицик Андрій Новіков Оля Гайовик
 
Марина Максименко Віктор Космина  

 

Коментарі (1)
  • Николай Сиркизюк

    Се́лфи (англ. Selfie от англ. Self — сам, само; также «себяшка»[1]) — разновидность автопортрета, заключающаяся в запечатлении самого себя на фотокамеру.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up