У вінницькому Правому секторі перебудова. Нове керівництво хоче повернути авторитет організації

У вінницькому Правому секторі перебудова. Нове керівництво хоче повернути авторитет організації
Вінницький Правий сектор відтепер активно працюватиме, щоб розбудовувати організацію саме в районах Вінницької області. У організації кажуть, що саме в районах активно порушується закон. Також у Вінниці створюватимуть запасний батальйон для охорони порядку та протидії диверсантам.

Про це нове керівництво Вінницького Правого сектору розповіло на прес-конференції у вівторок, 31 березня. 

- Зараз ми розбудовуємо районні підрозділи Правого сектору на Вінниччині. Кожного тижня ми виїжджаємо у райони і допомагаємо вирішити питання простих людей, - каже командир силового блоку організації Юрій Гагарін. – У Вінниці багато організацій, які можуть стежити за тим, щоб різні дії виконувались по закону. А в районах з цим проблеми. Там повний безлад і беззаконня.

За словами Юрія вони вже вирішували ситуації у Оратові. 

Відео дня

- Там місцеві бізнесмени підробили документи, а тепер звинувачують у цьому слідчого, розповів Юрій.- В Гайсині в дитсадках порушені всі санітарні норми.Також у Гайсині не можуть зареєструвати релігійну громаду Київського патріархату. 

- У районах зараз нажаль починає панувати феодальний устрій, - каже керівник вінницького Правого сектору Ростислав Романюк.- Такого допускати не можна. 

Ростислав також розповів, що Правий сектор під час керування Чумака втратив свій авторитет, а багато вінничан сприймають цю організацію, як щось злочинне. 

- Ми зараз починаємо свою роботу навіть не з нуля, - каже Ростислав. – Ми в мінусі. До нуля нам ще потрібно багато працювати, щоб повернути свій авторитет та показати вінничанам, що таке Правий сектор.

Нове керівництво також розповіло, що наразі усе фінансування організації йде виключно за рахунок людей. 

Юрій Гагарін також розповів, що триває робота по створенню запасного батальйону Добровольчого українського корпусу, який діятиме на території Вінниччини. За словами Юрія він буде протидіяти диверсантам та охороняти громадський порядок. 

- Зараз вже йде активна робота по його створенню, - каже Юрій. Добровольчий корпус єдине військове формування, яке ніким не фінансується, а існує виключно за допомоги волонтерів. Тому ми зараз теж створюємо активну волонтерську площадку, щоб вона могла забезпечити батальйон усім необхідним. 

Нагадаємо, що на прес-конференції виступив також приватний підприємець з Могилів-Подільського Артур Мілованов. Він розповів, що люди Чумака захопили його комплекс теплиць.

 

 

 

Коментарі (1)
  • Подольский Александр

    Мародьор вигнаний Чумаком з ПС ще влітку і якась вірменська мавпа захотіли каломойських долярів і придумали собі правий сектор. Піпєц. Впісятись можна.

    Правий сектор Вінниці фформувався з УНСО. Зараз,  коли УНСО відмежувалась від ПС,  в зв'язку з приватизацією останнього каломойським, правий сектор Вінниці це бумажка в мінюсті і ті три клоуна на фото.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up