Як здавати аналізи на COVID швидко, зручно та безпечно (Новини компаній)

Як здавати аналізи на COVID швидко, зручно та безпечно (Новини компаній)

До літа вже уся Україна «позеленіла». Більшість українців після довгих карантинних обмежень відновили свій звичний активний спосіб життя. Пожвавились туроператори. І лабораторії, які роблять ПЛР-тести. 

В сезон відпусток, коли кордони все активніше відкриваються, але для їх перетину у більшості випадків все ще потрібні аналізи на COVID-19, коронавірусна діагностика залишається однією з найзатребуваніших. Cучасні послуги з лабораторної діагностики — це не лише якість безпосередньо аналізів. Пацієнт сьогодні хоче отримати певний рівень обслуговування і, звичайно ж, безпеки. 

Останнім двом критеріям у повній мірі відповідає сервіс виклику додому до пацієнта, який пропонує мешканцям Вінниці Незалежна лабораторія «Інвітро». «Служба виклику додому» «Інвітро» — це можливість отримати на зручній для вас території таку ж якість діагностичних послуг, що і в медичному офісі.

І до 31 липня 2021 року в Вінниці на цю послугу в «Інвітро» діє акція: при замовленні на суму від 1500 грн викликати медичну бригаду додому можна лише за 1 грн. Зручно, якщо, наприклад, їдете у відпустку всією родиною і усім потрібно здати ПЛР-тест на COVID-19, який в «Інвітро» коштує 900 грн. 

Та ця акційна пропозиція стосується не лише коронавірусної діагностики, а усіх досліджень, які проводить лабораторія. Тож, якщо вам складно вписати в щільний графік моніторинг стану свого організму та здоров’я своєї родини або для вашої дитини відвідування медичного закладу — завжди стрес, якщо ви не хочете наражати близьких на зайву небезпеку чи просто погода за вікном не сприяє бажанню виходити з дому, це привід звернутися до «Служби виклику додому». 

Щоб скористатися акційною пропозицією — викликом бригади за 1 гривню, — залиште заявку онлайн, обравши потрібне місто: vnd.invitro.org.ua, або зателефонуйте на нашу гарячу лінію 0 800 302-200 (дзвінки на території України безкоштовні). Фахівці виїзної служби «Інвітро» приїдуть за вказаною вами адресою у зручний для вас час. 

Зі «Службою виклику додому» «Інвітро» вінничани можуть здавати будь-які медичні аналізи не лише швидко, зручно та безпечно, а й вигідно, якщо скористаються акційною пропозицією, яка діє до 31 липня 2021 р. 

 

keyboard_arrow_up