Як облаштувати торговельний зал у продуктовому магазині? (Новини компаній)

Як облаштувати торговельний зал у продуктовому магазині? (Новини компаній)

У торгівлі немає дрібниць. Кожен елемент інтер’єру, аромат, світло, аудіосупроводження, розташування меблів та товарів — усе це впливає на настрій покупців та їхнє бажання купити й повернутися до магазина знову. Тому власники не повинні легковажити під час оформлення торговельного павільйону.

Для успішних продажів потрібно продумати все: де встановити кожний стелаж для товару, як спрямувати освітлення, у який колір пофарбувати стелю. Розташування продукції може мати вирішальне значення. Стелажі від компанії HOLD дозволять продемонструвати товари з найвигіднішого ракурсу.

Ази продажів: як і де виставляти товари?

Підмічено, що покупці рухаються в торговельному просторі природними напрямками. Зазвичай людина йде проти годинникової стрілки та спочатку за периметром приміщення. Найчастіше покупці мають правобічну орієнтованість, тому від входу вони починають рухатися праворуч. Меншість повертає назад, а більшість не заходить у віддалені кути.

Саме торговельні стелажі допоможуть сформувати «стежки» покупців, стимулюючи купувати якомога більше. Правильне розташування продукції допоможе провокувати імпульсивні покупки й таким чином збільшити загальні продажі, відтак і прибуток.

Рекомендації щодо розподілення категорій товарів:

  • Продукти повсякденного попиту повинні знаходитися за периметром. Це хлібобулочні вироби, для яких доречні стелажі з дерев’яними полицями, або ж цукор, солодощі, печиво, кондитерська продукція. Такі товари мають розосереджуватися в різних місцях, щоб між ними були не такі важливі найменування.
  • Товари, що потребують реклами, розташовують за правилом золотого трикутника — між входом, касою та найбільш затребуваними категоріями.
  • Стелажі з дрібницями (шоколадками, батончиками, жувальною гумкою) ставлять біля кас чи ходового сегмента. Так стимулюють імпульсивні покупки.

Саме різні види стелажів допомагають вигідно презентувати товари й формують інтер’єр магазина. Таке обладнання надає павільйону впорядкованості.

Що врахувати під час вибору меблевого устаткування магазина?

Стелажі дозволять компактно та функціонально облаштувати будь-яку за розмірами площу торговельного залу. Пристінні та двосторонні моделі підходять для різних категорій продукції: пляшок із водою та вином, дрібних цукерок та печива, хліба, овочів і фруктів. Перфоровані та сітчасті варіанти продемонструють корисні дрібнички в зоні найбільшого скупчення покупців.

Зручні, багатофункціональні та безпечні стелажі зроблять інтер’єр магазина привабливим та забезпечать стабільні продажі й розвиток торгівлі.

keyboard_arrow_up