Як легко оформити ОСЦПВ? Переваги онлайн-замовлення поліса (Новини компаній)

Як легко оформити ОСЦПВ? Переваги онлайн-замовлення поліса (Новини компаній)

Сьогодні вже нікого не здивуєш оформленням будь-якої покупки через інтернет. Страхові поліси тепер також можна придбати онлайн. До того ж власнику авто не треба йти за паперовим документом до поштового відділення, він отримає цифровий примірник договору на електронну пошту. Про те, як можна легко оформити автоцивілку онлайн і чим цей спосіб страхування приваблює українців, розповімо далі.

Навіщо потрібно страхувати автомобіль

Для багатьох наших громадян машина є бажаною й довгоочікуваною інвестицію. Але разом із придбанням транспортного засобу власник отримує купу питань, пов’язаних зі збільшенням фінансових ризиків. Автомобіль може потрапити в ДТП, бути пошкодженим внаслідок стихійного лиха, викраденим — і далі потрібно вкладати гроші в його ремонт. Також дії власника машини здатні стати причиною аварії та пошкоджень інших автівок. Тоді йому, крім відновлення свого транспортного засобу, доведеться компенсувати гроші постраждалим особам. Запобігти таким складним фінансовим ситуаціям може страховка автомобіля (https://uniqa.ua/private/auto/).

Якщо водій має поліс обов’язкового страхування (ОСЦПВ, Автоцивілка), він може не хвилюватися про те, що доведеться оплачувати ремонт машини, яка потрапила в аварію з його вини. Такі виплати здійснить страхова компанія. Сьогодні сума компенсації сягає 160 тис. грн за пошкодження авто, 320 тис. грн виплачують на лікування постраждалого водія й кожного його пасажира.

 

Як оформити страховку на автомобіль онлайн за 3 кроки

Сьогодні провідні страхові компанії максимально спростили процес придбання автоцивілки в режимі онлайн.
Наприклад, оформити поліс ОСЦПВ на https://uniqa.ua/private/auto/avtograzhdanka/  можна буквально за три кроки:

  1. На сторінці офіційного сайту страхової компанії заповнити невелику форму з персональними даними про себе та свій автомобіль.
  2. Виконати платіж. Зараз компанія пропонує додатковий сервіс “оплата частинами”.
  3. Зберегти електронний варіант страхового договору, який буде відправлено на вказаний email протягом 3–5 хвилин.

Номер поліса одразу потрапляє до бази даних МТСБУ, де можна перевірити чинність документу. До речі представники поліції також використовують базу МТСБУ для перевірки поліса.

Переваги цифрового способу оформлення автоцивілки очевидні — це швидко, зручно та безпечно. Водій у такий спосіб економить свій час, може придбати страховку в надійній компанії, навіть у тому разі, якщо в населеному пункті, де він проживає, немає відділення. Але варто пам’ятати, що електронна автоцивілка тільки тоді працюватиме й захищатиме своїх власників від фінансових негараздів, коли вона буде оформлена в надійній страховій організації.

Як обрати страхову компанію

Основними критеріями вибору компанії є фінансова стабільність, досвід роботи, рівень страхових виплат. Усі ці показники на найвищому рівні демонструє СК «УНІКА», яка працює в Україні понад 27 років. Вона входить до складу провідної європейської страхової групи UNIQA Insurance Group, котра обслуговує більше ніж 15,5 млн клієнтів у 18 державах Європи.

За час роботи в нашій країні СК «УНІКА» досягла високих показників у своїй діяльності, займає провідні позиції за зборами страхових премій, виплатами й активами. Це підтверджено оцінкою експертів: вона визнана найкращою страховою компанією за рейтингом «Топ-100. Рейтинги найбільших».  Компанія є володарем міжнародного сертифікату та золотої медалі Customer’s Friend Superior Excellence, Міжнародної асоціації сертифікації ICERTIAS (Цюрих, Швейцарія) за зразкові відносини з клієнтами.

Для клієнтів важливо, що місією UNIQA є надання можливості відчувати себе впевнено та радіти життю. Компанія пропагує європейські цінності, пропонує якісний сервіс і прагне бути чесною й відкритою.   

 

keyboard_arrow_up