Встановлення вінірів у Києві: що таке композитні вініри (Новини компаній)

Встановлення вінірів у Києві: що таке композитні вініри (Новини компаній)

Вініри перестали бути аксесуаром зірок, і ввійшли в життя людей, щоб забезпечити їм настільки ж високий рівень естетики, і, як результат – упевненості в собі. Що ж собою являють композитні вініри, і чому саме вони є настільки популярними?

Щоб отримати посмішку своєї мрії, значно покращити якість життя та набути довгоочікуваної впевненості в собі, варто замислитися про встановлення вінірів. У Києві можна знайти безліч клінік, які пропонують накладки на передні зуби з різних матеріалів, та найбільш оптимальний та популярний варіант – це композитні вініри. Чому саме вони?

Що таке композитні вініри, і чим вони відрізняються від керамічних?

Вініри з композитного матеріалу являють собою надтонку пластинку, яка кріпиться спеціальним стоматологічним цементом на передню поверхню зубів у зоні посмішки. Для цього зуби незначно обробляються перед встановленням вінірів (із них знімається мінімальний шар емалі).

Завдяки вінірам пацієнт за кілька візитів до лікаря досягає безлічі цілей:

  • відновлює форму та колір зубів у зоні посмішки;
  • маскує сколи, шорсткості, широкі міжзубні проміжки;
  • обирає накладки на один чи кілька зубів;
  • захищає природні зуби від подальшого руйнування;
  • не ризикує здоров’ям ясен, адже вініри з ними не контактують.

Композитні вініри виготовляються зі спеціального пломбувального матеріалу. Через це вони дещо менш міцні, ніж керамічні, та потребуватимуть заміни через деякий час. Як і керамічні накладки, вони покривають лише передню частину зубів. А отже, встановлюються лише в зоні посмішки, а не на жувальні зуби.

Однак безперечною перевагою композитних виробів є їх ціна: навіть за наявності невеликого бюджету встановлення можна провести в найкоротші строки, а замислитися про заміну накладки аж через 5-7 років.

Як зрозуміти, що потрібні вініри, а не пломби чи коронки?

Якщо ваша нова пломба знаходиться на «фасадній» частині переднього зуба, і займає значну його площу, ваш стоматолог точно запропонує вам замінити її на встановлення вінірів. Цей процес майже не відрізнятиметься від пломбування, а результат буте вражаючим та довговічним. До того ж, ваш лікар підбере саме такий відтінок композитного матеріалу, який виявиться максимально близьким до природного відтінку ваших зубів.

Коронка є універсальним засобом у протезуванні, та її встановлення необхідне для захисту зуба від подальшого руйнування та закриття значних дефектів. Так, при руйнуванні більшої частини зубної одиниці може навіть знадобитися встановлення титанового кореня. Що ж до вінірів – вони, в першу чергу, виконують естетичну функцію, і їх можна поставити швидше, ніж коронку. А отже, ви зможете отримати помітний результат у короткі строки, і не лише допомогти зубу протистояти навколишньому середовищу, а й підвищити власну самооцінку.

Отже, чи варто чекати? Краще скоріше звернутися за консультацією щодо встановлення вінірів до «Стоматології Осадчого», і будувати свою самооцінку, бренд і майбутнє зі впевненою посмішкою.

keyboard_arrow_up