Віриш в Україну і робиш ремонт? Тоді заходь у «Маркет-двері» (Новини компаній)

Віриш в Україну і робиш ремонт? Тоді заходь у «Маркет-двері» (Новини компаній)

Безліч українців зараз продовжують жити і працювати. Ремонт – це доволі стресове заняття, яке не так легко пройти тим паче зараз.

Тому всі ми шукаємо красиві і якісні товари за вигідними цінами. Щоб знайти саме такі двері у Вінниці переходьте на сайті двері Вінниця.

До речі, якщо ж ви проживаєте у Вінниці, то можете завітати та обрати свій товар у офлайн-магазині за адресами: вул. Князів Коріатовичів, 194 або ж вул. Гонти, 22 а. Також салони «Маркет-двері» можна знайти у містах Київ (8 магазинів у місті та області), Ірпінь, Бровари, Харків, Дніпро та Хмельницький, де вам радо допоможуть з вибором кваліфіковані консультанти.

На сайті ви знайдете величезний асортимент дверей. За покликанням вас чекає близько п’яти тисяч моделей міжкімнатних та більше тисячі моделей вхідних дверей. Безперечно, це чи не найкращий асортимент в Україні, де кожен зможе знайти саме те, що давно шукав. До речі, є можливість не лише доставити, але й встановити двері в інших містах за допомогою сайту інтернет-магазину «Маркет-двері».

Переглянути огляд моделі, що вас зацікавила можна на каналі в ютубі «Маркет-двері» за покликанням: https://www.youtube.com/channel/UCroAsVZISk1qtF658R-cxWA/videos, де вже більше півтори тисячі відео.

Які фірми представлені у магазині «Маркет-двері»?

У асортименті є двері від надійних виробників:

  • Korfad;
  • Leador;
  • Darumi;
  • Rodos;
  • Terminus;
  • StilDoors;
  • Danapris;
  • Qdoors;
  • Very Dveri;
  • RODOS steel;
  • Stal Max.

Є певна інформація, яку було б добре знати перед тим, як їхати обирати свої двері до офлайн-магазину. Набагато продуктивнішою буде консультація, якщо ви знатимете приблизну ширину дверного отвору, приблизну висоту дверного отвору та приблизну товщину стін прорізу. Звісно, що це не обов’язково, але саме так ми зможемо точно все прорахувати швидко і легко без зайвих клопотів, аби результат справді потішив вас.

Майстри магазину «Маркет-двері» – висококваліфіковані спеціалісти, що мають величезний досвід співпраці з будівельними фірмами, держустановами та приватними клієнтами. Монтажні бригади встановлюють від 16 блоків на день, а склад дозволяє вчасно закривати усі заплановані об’єкти. Наші майстри гарантують якісну та професійну установку, а також легко та швидко демонтують і старі двері.

«Маркет-двері» – це вигідне співробітництво, прекрасний сервіс, економія часу, доступні ціни і робота професіоналів (як консультантів, так і майстрів).

Щодо асортименту та дизайну. Не важливо, який стиль для ремонту ви обрали. В асортименті представлені двері для стилю хай-тек, прованс, класика, мінімалізм, модерн з різноманітних матеріалів (дерев’яні, ламіновані, МВХ-плівка, шпоновані, фарбовані). Серед вхідних дверей є металеві, сталеві, з порошковим фарбуванням, з МДФ-накладками та HPL-панелями.  Також є розпашні, розсувні, подвійні, складні, одностулкові, двостулкові і нестандартні моделі. Тобто, кожен знайде те, що давно шукав. Зручна навігація сайту допоможе одразу відфільтрувати двері за призначенням: в кухню, в дитячу, у ванну, в туалет, в кладочку, в гардеробну, в техприміщення і в квартиру, і в будинок.

Доставка дверей є і Новою Поштою, і за допомогою сервісів Delivery та ІнТайм. На всю продукцію діє гарантія на 1 рік. Оплатити своє замовлення можна будь-яким зручним способом: Приват 24, УкрСібБанк, післяплата, безготівковий рахунок, або ж можна оформити кредит в Альфа-Банк, ОТПБанк, КредитМаркет та ін.

Якщо давно зволікали з вибором дверей і хочете якнайшвидше закінчити ремонт в омріяному житлі, або ж хочете оновити квартиру чи будинок, тоді саме час перейти на сайт або ж завітати до салону «Маркет-двері» і здійснити свою мрію.

keyboard_arrow_up