Поліція охорони запустила проєкт «Варта Вашої оселі», щоб житло було під надійною охороною! (Новини компаній)

Поліція охорони запустила проєкт «Варта Вашої оселі», щоб житло було під надійною охороною! (Новини компаній)

Поліція охорони знає як захистити те, що цінне для вас 
Не гайте найцінніше - час! Підключайте охоронно-пожежне обладнання від поліції охорони і будьте спокійні за збереження того, що цінне для вас. 

З 01 березня за підтримки Національної поліції України стартував проєкт на території всієї України “Варта Вашої оселі”, щоб розповісти населенню про можливі засоби захисту свого майна. Проєкт триватиме до 30 квітня.  

Наша спільна мета - створення безпекового середовища абсолютно для всіх. Нам не байдуже, коли мова іде про вашу безпеку. Збереження життя і здоров’я кожного - наші пріоритетні щоденні завдання. 

Багаторічний досвід поліції охорони, професійно підібраний особовий склад і найсучасніше охоронно-пожежне обладнання роблять вашу оселю та майно недосяжним трофеєм для злодіїв. 
Щодня поліцейські охорони на території всієї України попереджують квартирні крадіжки, зменшуючи цим статистику майнових злочинів, забезпечують миттєве реагування на спрацювання кнопок тривожного виклику поліції, сигналізації, реагують на повідомлення по спецлінії “102”, допомагають населенню і роблять усе для того, щоб ви почувались у своїй країні безпечно. 
Постійне зростання замовників охоронних послуг свідчить про довіру до поліції охорони. Адже здобути гарне ім’я іноді недостатньо - потрібно втримати позиції, покращуючи і вдосконалюючи набуте. 

Нам довіряють захист власного майна та особисту безпеку понад 400 тисяч фізичних і юридичних осіб й щороку їхня кількість тільки зростає. 
Враховуючи військовий стан, керівник Управління поліції охорони Вінниччини вирішив зробити більш лояльні умови для підключення охоронно-пожежного обладнання. Мова іде про вартість монтажних послуг при встановленні обладнання. Ціна становитиме від 100 гривень, вартість обладнання можна буде виплатити частинами.  

З питань замовлення охорони  або отримання консультацій телефонуйте з мобільного на номер 9899 або на сайті: securitypolice.com.ua, і ми подбаємо про вашу безпеку! 

Обирайте якісну охорону для свого майна відразу! 

Управління поліції охорони у Вінницькій області.

keyboard_arrow_up