"Українська команда" продовжує проєкт «Сертифікат добра для сильних жінок» (Прес-служба «Українська команда» Вінниччини)

"Українська команда" продовжує проєкт «Сертифікат добра для сильних жінок» (Прес-служба «Українська команда» Вінниччини)

Активісти волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини у співпраці з лікарями Клубу Успішних Жінок та клінікою Oncohelp продовжують допомагати вінничанкам в рамках проєкту «Сертифікат добра для сильних жінок». 

"У такій плідній колаборації наших організацій ми намагаємось допомогти якомога більшій кількості наших україночок. Розпочавши проєкт ще кілька місяців тому, ми вже змогли надати понад сто сертифікатів на безкоштовний огляд до різних спеціалістів", - зазначила Юлія Дьомкіна, координаторка волонтерського штабу "Українська команда" Вінниччини.   

Матері військових, їх дружини або жінки-військовослужбовиці щомісячно мають можливість отримати безкоштовне проходження огляду, діагностики та консультації у лікаря-гастроентеролога, офтальмолога або гінеколога, лише заповнивши онлайн заявку на сторінках соціальних мереж Волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини та благодійного фонду Людмили Станіславенко.

"На сьогодні потреба у такому проєкті є високою. Окрім його головної мети - підтримки родин наших захисників, ми хочемо привернути увагу суспільства до питань профілактики та своєчасної діагностики свого тіла. Хочеться, аби такі благодійні ініціативи набирали обертів в межах Вінниччини та і по всій Україні загалом. Саме таким чином ми зможемо сказати дякую ще більшій кількості матерям військових, їх дружинам або жінкам-військовослужбовицям за те, що вони виховали Героїв України, дітей захисників, або ж самі зі зброєю в руках боронять наш суверенітет."

keyboard_arrow_up