У ТРЦ «Мегамолл» відкрито найбільший у регіоні 4х-рівневий наземний паркінг! (Новини компаній)

У ТРЦ «Мегамолл» відкрито найбільший у регіоні 4х-рівневий наземний паркінг! (Новини компаній)

Здійснювати покупки в ТРЦ «Мегамолл» тепер ще зручніше, коли завжди є де залишити авто. Як бонус - перші 3 години користування паркінгом – безкоштовні.

Паркінг ТРЦ «Мегамолл» - це 4х-рівневий багатофункціональний наземний паркінг з оптимізованим рухом для авто, оснащений системою охорони й відеоспостереження, засобами пожежогасіння, автоматизованим управлінням в’їзду й виїзду з використанням талонів. 

А ще, він не боїться дощів, снігу чи граду  - з кожного рівня паркінгу відвідувачі можуть скористатися ліфтами або сходами, що ведуть безпосередньо до ТРЦ.

Заїзд на паркінг знаходиться паралельно центральному входу в ТРЦ, вздовж наземної парковки. 

Інформація про наявність вільних місць для паркування, вартість, правила користування паркінгом та інше, висвітлюється на світодіодному екрані.

Режим роботи паркінгу з 10 год – 22 год.

Команда ТРЦ наголошує на дотриманні заходів безпеки: у разі оголошення повітряної тривоги, магазини та заклади зачиняються, а відвідувачі та працівники мають залишити приміщення та пройти до найближчого укриття, що знаходиться безпосередньо у будівлі ТРЦ. Паркінг під час повітряної тривого працює лише на виїзд. 

Тепер гості ТРЦ «Мегамолл» можуть не перейматися через паркування та вільно насолоджуватись шопінгом.

ТРЦ «Мегамолл», м. Вінниця, вул. 600-річчя, 17-Е.

keyboard_arrow_up