«Тут все зовсім інакше» або капремонт за два тижні (Новини компаній)

«Тут все зовсім інакше» або капремонт за два тижні (Новини компаній)

Днями у Вінниці відкрився черговий магазин мережі «Сільпо». До відкриття лишалися лічені хвилини, а біля входу вже зібралися

десятки містян. Свіжий ремонт у приміщенні лише підкреслив асортимент. Так зауважив вінничанин Степан.

Чоловік каже, що раніше в районі Західного автовокзалу був інший супермаркет, в який доводилося ходити, бо він розташований близько від дому. А зараз сюди приємно не просто сходити на закупи, а й прогулятися. Зізнається, що зараз магазин йому нагадує музей. 

—Тут стало дуже красиво, мені подобається. Я бачив, як перед відкриттям працівники магазину наводили лад, це були останні штрихи, так би мовити, — каже він. — Раніше такого порядку не було.

І справді, за вкрай короткий термін фахівці з фірми «Справна оселя» зуміли не просто навести лад у приміщенні, а й переробити все наново.

—За два тижні ми встигли виконати величезні обсяги роботи. Тут були занедбані складські та підсобні приміщення, електрика, каналізація, сантехніка – все було зруйновано, — розповідає Анатолій Юрченко, директор фірми «Справна оселя». Будівельник зізнається, що на цьому об’єкті електрика та сантехніка буквально доживали свого віку. Всі комунікації були розраховані на невелику квадратуру, а гарячої води не було від слова «зовсім». Як і інших зручностей.

—В цей магазин завезли нове обладнання, тому довелося підвищити і покращити потужність дротів, аби все працювало справно. Акцент ми зробили, звісно ж, на комфортних умовах для  працівників. Ми облаштували кімнату відпочинку, роздягальні, душові кабіни — це все раніше просто не функціонувало. Анатолій Юрченко розповідає, що протягом 14 днів працівники у посиленому режимі зуміли зняти всю стару штукатурку та поштукатурити наново, пошпаклювати та перефарбувати стіни у приємний сірий колір.

—Ми поклали плитку, переробили всі комунікації, провели нове освітлення за європейськими стандартами, — зауважує Анатолій Юрченко.

Фірма «Справна оселя» займається будівельними роботами «від нуля» до здачі об’єкту. При цьому спектр послуг фахівців досить широкий, адже майстри займаються не лише внутрішніми роботами, а й зовнішніми.

— Фундаментні роботи, ставимо будівлі з цегли та газоблоку, займаємося покрівлею, а ще  зовнішнім оздобленням фасаду — це штукатурка, утеплення, облаштування балконів  та водостоків. Часто звертаються до нас і стосовно встановлення каналізації та сантехніки, — зазначає Анатолій Юрченко. 

Окрім того, спеціалісти сервісного центру «Справна оселя» знаються на ремонті комп’ютерної та побутової техніки. Тут займаються телефонами, оргтехнікою,  електро- та пневмоінструментами, а також бензиновою технікою. Вартість послуг у «Справній оселі» не вищі, ніж середні ціни по Вінниці, хоча якість гарантовано вища. 

—Укладаючи договір, ціну, звісно, обговорюємо і вона може коливатися. В наші послуги також входить прибирання території, завезення землі, облаштування парканів з профілю чи каменю,  якщо мова йде про земельну ділянку. А також ми займаємося ландшафтним  дизайном, — сказав Анатолій Юрченко.

 

 Номер телефону: 068 818 10 15, 099 667 35 95.
 Сайт: https://spravna-oselia.vn.ua/
 Фейсбук: https://m.facebook.com/spravna.oselia/
 Інстаграм: https://www.instagram.com/spravna.oselia/  

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі 11:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up