Суші у Вінниці: особливості начинок (Новини компаній)

Суші у Вінниці: особливості начинок (Новини компаній)
  • Суші у Вінниці допомагають смачно попоїсти, здивували кохану або ж замовити страви на дружню компанію. Особливо це актуально, якщо обрати якісний сервіс від Смакі-Макі, який гарантує приємні враження від кожного шматочка.

Суші у Вінниці від ресторану Смакі-Макі містить у своєму меню безліч страв, що супроводжуються класичними або незвичними начинками.

Риба

Без риби – нікуди, а тому у ресторані застосовують виключно якісні варіанти свіжого або копченого лосося, масляну білу рибу, а також шматочки або стружку з тунця. 

Морепродукти

Не менш популярні, ніж класична риба. Зустрічаються роли та суші з ікрою тобіко або масаго, яка приємно хрумкотить у роті. Особливою популярністю користуються роли з мідіями та креветками. Окрім цього, традиційні Дракони подаються виключно з вугром під соусом унагі, завдяки чому славляться неповторним, солодким смаком. 

М'ясо

Не лише риба підходить для начинки ролів, а й звичне для нас м'ясо. Су-шеф використовує поєднання сиру, рису та овочів разом з курячим філе. Для цього м'ясо трохи підкопчують, аби воно отримало насичений аромат та набуло незвичного смаку. 

Сир

Сирні роли – незвичайні страви, які оптимально підходять, коли не хочеться куштувати чогось більш поживного або м’ясного. Поєднання кількох видів сиру, включно з фета та тостовим, дає можливість дізнатись усі відтінки смаку цього молочного продукту. Окрім цього, сир супроводжує усі роли – від рибних до овочевих, та інколи навіть солодких. 

Овочі

Складно собі уявити роли, які не містили б трохи овочів. Для того, аби зробити їх більш поживними та корисними, використовується безліч варіантів начинок. Серед найбільш популярних – червоний болгарський перець, салат айсберг, українські помідори та огірки, а також водорості спіруліна.  

Фрукти

Фрукти – основа не лише веганських, а й м’ясних ролів. Серед найбільш популярних – авокадо та манго, поєднання яких дарує солодкий смак та незвичний, хвойний аромат основним інгредієнтам.

Популярністю користуються й фрукти, які є основою солодких ролів з розділу десертів. Так, для цього використовуються персики з банки та свіжі банани. Їх поєднання з арахісовою пастовою, карамеллю, топінгами та фруктовими джемами робить смак фруктових шматочків ще більш довершеним.

Доставка суші у Вінниці: чому саме Смакі-Макі

У Вінниці є безліч закладів, у яких можна скуштувати суші, однак Смакі-Макі – кращий з них. Тут гарантують свіжість та контроль якості продуктів, а також су-шеф займається постійним вдосконаленням меню, де можна віднайти смаколики на будь-який смак.

Серед переваг закладу варто відзначити:

  • Широкий асортимент страв;
  • Тільки свіжі інгредієнти;
  • Індивідуальний підхід до кожного замовлення;
  • Приготування страв одразу, після розмови з клієнтом;
  • Доступні та демократичні ціни;
  • Надшвидка доставка за півгодини.

Заклад постійно влаштовує різноманітні акції та пропонує знижки на популярні страви тижня. Завдяки цьому можна скуштувати усе меню та дізнатись смак усіх шматочків, які у ньому представлені.

Для більшої економії створена програма лояльності закладу. Так, клієнти отримують по 5% від кожного замовлення на бонусний рахунок. Отримані бали можна використати протягом місяця для часткової або повної сплати замовлення. 

keyboard_arrow_up