Сьогодні Волонтерський штаб в черговий раз забезпечив військові підрозділи тактичними аптечками (прес-служба «Українська команда» Вінниччини)

Сьогодні Волонтерський штаб в черговий раз забезпечив військові підрозділи тактичними аптечками (прес-служба «Українська команда» Вінниччини)

«Наші військові на півдні та сході країни воюють з ворогом в надзвичайно важких умовах, тому ми вважаємо нашим головним завданням на сьогодні – зберегти кожне життя наших бійців!» - зауважила голова виконавчого комітету Волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини Юлія Дьомкіна.

Понад 50 штук військових тактичних аптечок, наповнені усіма життєво необхідними ліками для порятунку, було передано бійцям 4 окремої танкової бригади. 

«Індивідуальний тактична аптечка стандарту НАТО являється невід’ємною частиною спорядження українського військовослужбовця. Нашими волонтерами кожна така аптечка було сформована чітко і правильно згідно стандарту з врахуванням рекомендацій польових військових медиків. Віримо, що спільними зусиллями ми наближаємось до перемоги»,– зазначив Геннадій Ткачук, голова Волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини.

Кожна аптечка вміщує в себе турнікет Х2, оклюзійну пов’язку, військовий компресійний бандаж типу «Ізраїльський», декомпресійну голку, гемостатичний тампонаж, назофарингеальний повітропровід, термоковдру, ножиці, рукавички та маркер.

Варто зазначити, що з початку повномасштабного вторгнення Волонтерським штабом «Українська команда» було передано близько двох тисяч тактичних аптечок різним підрозділам та батальйонам наших військ.

keyboard_arrow_up