Широкий асортимент засобів для миття в торговельній мережі «Аврора» (Новини компаній)

Широкий асортимент засобів для миття в торговельній мережі «Аврора» (Новини компаній)

Людина вживає їжу щодня. При цьому лише незначний відсоток українців має можливість та бажання часто харчуватись у кафе та інших громадських закладах. Саме тому на кухні кожної оселі повинен бути не тільки якісний посуд, а й засоби для догляду за ним – насамперед для миття.

Сьогодні ринок може запропонувати величезний асортимент такої продукції. Наприклад, на полицях супермаркетів і на сайті торговельної мережі Avrora представлені гелі, порошки, а також засоби для спеціалізованих кухонних машин. При цьому при виборі продукції для миття посуду варто орієнтуватися на кілька факторів.

Склад – найважливіше у засобі для миття посуду

Незалежно від форми випуску, всю побутову хімію цієї категорії можна поділити на дві групи, а саме:

  • неорганічні. Основними компонентами таких засобів є так звані поверхнево-активні речовини;
  • органічні. Виготовляються на основі компонентів рослинного походження.

Найдешевшими засобами з продукції першої категорії є аніонні склади. Вони добре піняться, здатні впоратися з сильними жировими забрудненнями. Однак, вибираючи такий засіб для щоденного миття кухонного посуду, варто пам'ятати, що він здатний викликати подразнення шкіри та навіть сильні алергічні реакції організму.

Неіоногенна продукція піниться гірше, проте цілком безпечна для людини. Крім того, вона має гіпоалергенні якості, через що підходить для миття дитячого посуду.

Що стосується катіонних активних речовин, то сьогодні вони практично не використовуються виробниками побутової хімії, оскільки мають незначні жиророзчинні якості.

Важливо! Експерти рекомендують звертати увагу на засоби для миття, у складі яких повністю відсутні фосфати та хлор. Також не варто використовувати речовини зі вмістом ПАР понад 5 %.

Що стосується органічної продукції, вона виготовляється на основі водорозчинних компонентів природного походження. Також у її складі відсутні ароматизатори та барвники, отримані методом хімічних реакцій активні сполуки. Зате в ній присутні екстракти різних рослин, ефірні олії та лимонна кислота. Вибираючи такі товари, варто звернути увагу на їхнє маркування. На упаковці органічної побутової хімії обов'язково повинні бути присутніми знаки: QAI, Eco Label або Ecogarantie. При цьому такі засоби коштують дещо дорожче неорганічної продукції, що зумовлено специфікою виробництва їх основних компонентів.

Де придбати засоби для миття?

Сьогодні склади для миття посуду (як ручного, так і автоматичного) присутні на полицях кожного супермаркету.

Щоб покупка була максимально комфортною та вигідною, варто зазирнути в один із магазинів мережі «Аврора». І ось чому:

  • тут представлений великий вибір продукції в різних варіантах фасування та обсягу від провідних торгових марок;
  • усі наявні позиції реалізуються за найвигіднішими на ринку цінами, оскільки продавець співпрацює з виробниками без будь-яких посередників;
  • продукція забезпечена сертифікатами якості та безпеки, а наявний ціновий діапазон задовольнить кожного покупця.

Крім того, у магазинах торгової мережі представлений величезний вибір інших товарів для дому, відпочинку, догляду за тваринами тощо. Це дозволить зробити всі заплановані покупки в одному місці.

Сьогодні магазини «Аврора» є в багатьох містах України. Проте за умови відсутності часу чи бажання відвідати найближчу торгову точку особисто завжди можна зробити замовлення онлайн. Не виходячи з дому, кожен відвідувач інтернет-магазину зможе вибрати необхідні товари та заплатити за них найзручнішим способом. Кур'єр доставить замовлення в зручний для вас час.

keyboard_arrow_up