Сережки кафи — елегантні та стильні прикраси (новини компаній)

Сережки кафи — елегантні та стильні прикраси (новини компаній)

Сережки, не менш ніж інші аксесуари, потрібні для створення сучасного бездоганного образу. Останнім часом користуються попитом кафи — дивовижні прикраси, для яких не обов'язково проколювати вуха. Вони можуть бути великими та мініатюрними, їх можна носити в парі та окремо, прикрашаючи вухо пусетом або стильним кільцем.

Асортимент представлених прикрас широкий, це дає змогу підібрати для себе ідеальний варіант, що підходить за всіма параметрами. Сережки кафи https://ukrzoloto.ua/uk/catalog/serezhky/f/typ-kafy/ представлені на будь-який смак та рівень доходу бажаючих. Фахівці компанії Укрзолото стверджують, що прикраси відрізняються формою, матеріалом, розміром, наявністю декору та вартістю.

Види та кріплення

Всі кафи розрізняють за типом кріплень:

  1. Класичне — зазвичай складається з двох елементів: гвоздика, який просувається у вушний отвір, і верхнього, розташованого на скобі (або затискачі). Верхня частина відноситься до декількох груп: міні кафа (виріб із затискачем), кільце або дуга, що охоплює вухо, нитка намистин або ланцюг, прикріплена до волосся.
  2. Кріплення на дужці — прикраса не вимагає проколу у вухах, надягається на вухо за допомогою самої скоби.
  3. Кліпса — чудовий вибір, який також не вимагає проколу. Незамкнені кільця кріпляться до краю вуха. Серед сережок є варіанти, де одночасно надіто кілька мініатюрних кліпс. Виглядають дуже цікаво.

Матеріали, використані для виготовлення кафф

Стандартно для створення представлених прикрас застосовують дорогоцінні метали, такі як золото, платина чи срібло. Нерідко можна зустріти сережки з різних сплавів, ювелірної або хірургічної сталі, моделі з холодної порцеляни та пластику, а також біжутерію. Ювелірні магазини пропонують вибрати вироби, доповнені коштовним камінням, кристалами Сваровські, а також ювелірною емаллю. Великої популярності досягли срібні сережки, як найдемократичніша версія прикрас. Аксесуари бездоганні, а їхня ціна — доступна і виправдана.

Як вибрати сережки відповідно до особливостей зовнішності?

Існує кілька простих правил, дотримуючись яких ваш образ буде чарівний:

  • ланцюжки, кільця-кліпси, затискачі у вигляді овалу підійдуть усім без винятку;
  • натуральні самоцвіти або елементи декору повинні поєднуватися з кольором шкіри, волосся та очей;
  • моделі, що звисають, не рекомендується носити дівчатам з короткою шиєю;
  • купити велику кафу варто з урахуванням овалу обличчя;
  • незвичайні варіанти сережок підійдуть овальним рисам обличчя правильної форми;
  • кращий вибір для власниць круглого обличчя — моделі з тонкими підвісками;
  • дівчатам з квадратною формою обличчя варто підібрати мініатюрні округлі вироби;
  • для обличчя у формі серця чи трикутника бажано доглянути середні та великі за розміром подовжені кафи.

Вибираючи сережки, експерти магазину Ukrzoloto рекомендують порівняти всі моделі, що сподобалися, по фото і характеристикам.

keyboard_arrow_up