Що роблять співробітники розсадника взимку (Блог садово-ландшафтного центру "Краєвид")

Що роблять співробітники розсадника взимку  (Блог садово-ландшафтного центру "Краєвид")

Здається, що працівники розсадника взимку відпочивають. Але насправді - у них багато роботи.

На початку зими перед тим,як почнуться морози, потрібно рослини утеплити. А для цього горщики вкладаються горизонтально та накриваються агроволокном. Це треба робити акуратно, щоб не поламати та не пошкодити саджанці.

Рослини підготовлені до зимівлі.

Наш агроном відповідає за весь асортимент.  Він контролює всі процеси: вирощування, догляд та захист рослин влітку та взимку. Також  вирішує, які новинки привезти, аналізує, що мало попит, що - ні, планує обсяги виробництва на майбутній рік. Влітку аналітикою займатися ніколи.  Насправді, розсадник рослин – це як великий завод, де все має бути вивірено щоденно.  Більше того, ми працюємо і з малими, і з великими рослинами – це набагато складніше.

Ви вже були на нашому сайті? https://kraevid.com/

Ми займаємось його оновленням.  Потрібно перевірити каталог продукції в інтернет-магазині: які з'явилися новинки, перевірити всі описи та картинки, ціни, розміри горщиків, прибрати неактуальні позиції.  Це досить довгий і трудомісткий процес. 

Навесні ви обов'язково зіткнетеся з дефіцитом товарів – найчастіше цікаві позиції в розсадниках бронюються вже під кінець зими 

Ми вже зараз працюємо з клієнтами, дизайнерами, щоб навесні не було таких казусів.  За проектами та заявками ми розраховуємо вартість і при бажанні бронюємо по ціні, яка є зараз. Тому якщо у вас великі плани на цей посадковий сезон, то встигніть забронювати вигідно! 

 

Також ми з нетерпінням чекаємо початку навчання по ландшафту, яке відвідаємо у лютому. Розвиваємось та підвищуємо кваліфікацію, щоб бути ще кращими для вас.

У лютому-березні ми плануємо відвідати міжнародні виставки. Тому на початок сезону будемо натхненні і з купою нових знань та ідей. Вас теж будемо знайомити із цікавинками.

Садово-ландшафтний центр "Краєвид"
Адреса: м. Вінниця, Тиврівське шосе, 1
Телефон: (097) 495 73 77
Фейсбук: kraevid.vn

Наші охоронці 

keyboard_arrow_up