MebliRoMax - Переможці «Народний БРЕНД 2020» (Новини компаній)

MebliRoMax - Переможці «Народний БРЕНД 2020» (Новини компаній)

     Ми - MebliRoMax, не просто фабрика якісних меблів, а команда однодумців, які люблять те що роблять. А особливо меблі!

     Має понад 10 років досвіду у даній галузі і хочемо коротко розповісти про нас!

     2020 рік став визначальним для нас роком - ми отримали нагороду “НАРОДНИЙ БРЕНД 2020”, стали кращими саме завдяки нашим клієнтам, які віддали за нас свій голос!!! Дякуємо усім і кожному! Ми завжди стараємось лише для вас! Нам надзвичайно приємно, адже за цим визнанням стоїть наполегливість, старанність і праця наших керівників і команди в цілому.

      RoMax - це поєднання двох темпераментів пов'язаних спільною ідеєю та метою! Це сильна дизайнерська команда, яка з творчим підходом і максимальною уважністю до клієнтів розробляє меблі за індивідуальними розмірами та проектом. Ми тривалий час виготовляли меблі під замовлення і паралельно продавали меблі інших фабрик, але з часом зрозуміли, що нести відповідальність за меблі чужих фабрик дуже важко, адже це завжди ризик чи приїде вчасно, чи приїде не пошкоджене і чи будуть меблі дійсно якісними. Тому було прийнято рішення самим виготовляти меблі серійного виробництва. Ми почали випускати комоди, шафи, ліжка, столи та навіть кухні власного виробництва,створили системи і розробили каталоги.

"Наша ціль — якісні меблі за розумною ціною!!!"

     Для наших модульних систем ми використовуємо ті самі матеріали, що і для меблів на замовлення. А саме, якщо ДСП — то сертифіковане і ламіноване, і товщиною 18мм (а не 16мм, як більшість фабрик), надійну та якісну фурнітуру (якщо ручки- то завжди металеві, якщо напрямні - то телескопічні і повного висуву).

     А саме головне, ми маємо величезні складські запаси і саме тому замовивши меблі у нас сьогодні - вже завтра Ви можете отримати замовлення.

     Наші фірмові сучасні автомобілі доставляють меблі по всій Вінницькій області і не тільки.

     Плюс ми маємо команду професіональних монтажників, які проводять монтаж меблів на високому рівні. Тож замовити меблі у нас — це замовити комфорт, якість, впевненість і спокій!

     Для зручності і доступності для наших клієнтів, у цому році, ми відкрили ще чотири нових магазини у Вінницькій області. І тепер Ви можете прийти до нас у таких містах, як Вінниця, Гнівань, Жмеринка, Калинівка, Хмільник та Шаргород. У Вінниці, до речі, аж два наших представництва - один у мікрорайоні Академічний (Миколаївська,6а) та Немирівському шосе ( ЖК Сімейний комфорт).

  • м. Вінниця, вул. Миколаївська, 6а               (068) 846-43-43
  • м. Вінниця, вул. Немирівське шосе, 94є     (098) 846-43-43
  • м. Калинівка, вул. Незалежності, 16           (097) 846-43-43
  • м. Хмільник, вул. Небесної сотні, 1             (096) 846-43-43
  • м. Шаргород, вул. Героїв Майдану, 292      (067) 846-43-43
  • м. Жмеринка, вул. Горького, 3                      (097) 767-08-81
  • м. Гнівань, вул. Соборна, 82                          (096) 050-82-82

     Всі наші MebliRoMax -це затишні та комфортні магазини, де Вас тепло зустрінуть наші менеджера, нададуть професійну консультацію, допоможуть у виборі меблів, розкажуть про актуальні акції ще й кавою пригостять. Завітайте і переконайтесь! У нас, для комфорту клієнтів навіть дитячий куточок обладнаний у кожному магазині, тобто тепер не проблема обрати меблі з малечею, якій точно у нас сподобається!

     Ще, хочемо поділитися посиланням на наш сайт https://mebliromax.com.ua/ , де, сидячи вдома на дивані, Ви маєте можливість ознайомитися з повним асортиментом наших меблів, з їхніми характеристиками і цінами. Також на сайті постійно діють акції, для тих хто замовляє онлайн. Тож перейдіть за посиланням і будьте в курсі всіх наших новин. Також шукайте нас у соціальних мережах — Facebook та Instagram.

     Ми не просто продаємо меблі — ми даруємо гарний настрій і позитивні емоції!

Звертайтесь за телефоном
068 846 42 42

     Завітавши до нас один раз - Ви неодмінно оціните нашу атмосферу, якість меблів та обслуговування!!!

Інстаграм: @mebliromax
Фейсбук: @RoMaxMebli
Сайт:
 mebliromax.com.ua

keyboard_arrow_up