Оренда авто – найзручніше рішення у будь-якій ситуації (Новини компаній)

Оренда авто – найзручніше рішення у будь-якій ситуації (Новини компаній)

Зараз ми точно знаємо, за що боремося, бо наша країна – найкрасивіша. Проте, варто пам’ятати і про те, що вона найбільша у Європі. Саме тому іноді може виникнути проблема з пересуванням.

Багато людей отримують водійське посвідчення, проте не можуть дозволити собі придбати авто. Або ж пересуватись своїм транспортом може бути дорого, незручно, затратно. А коли виникає нагальна потреба кудись поїхати, змушені шукати таксі, автобуси чи скористатись послугами залізниці. Проте, так ми постійно хвилюватимемось, не зможемо владнати усі справи якісно, оскільки будемо залежні від когось, не матимемо автономності.

Саме тому, найкращим рішенням цієї проблеми є оренда автомобілів. Одним з найпопулярніших сайтів, де ви точно знайдете транспорт для себе є оренда авто у Києві. Їхні парки авто розташовані у найбільших туристичних містах України: Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Одесі, Вінниці, Запоріжжі, Івано-Франківську, Миколаєві, Чернівцях. Також скористатись послугами оренди можна у Варшаві.

Якщо ж необхідний транспорт у місті, в якому немає офісу, його можуть доставити за додаткову плату.

Для цієї послуги не потрібно якихось особливих документів: лише паспорт і посвідчення водія з відповідною категорією. Окрім того, оренда авто буде чудовим рішенням і для коротких поїздок по місту, і для тривалих подорожей Україною, адже є послуги погодинної, подобової оренди і довгострокової.

Іноді прокат автомобілів може бути набагато вигіднішим та зручнішим, аніж користування власним транспортним засобом, адже в компанії Rental можна скористатись додатковими послугами. Зокрема, дуже корисним може стати GPS-навігатор, якщо ви хочете швидко орієнтуватись у незнайомому місті або ж вирушаєте у довгу подорож. Щоб ваші діти почувались комфортно, а найголовніше – задля їхньої безпеки варто згадати про наявність дитячих автокрісел. У наш час важливо завжди бути на зв’язку, а тим паче, якщо ви вирушаєте у бізнес-поїздку чи відрядження. І тут є рішення – додаткова послуга «WiFi-роутер». А в мандрівку важливо вирушати з хорошим настроєм. Щоб запам’ятати найцікавіші моменти з подорожі варто скористатись додатковою опцією і отримати ще й техніку Go-Pro.

У вартість оренди входить уже застрахований, заправлений та чистий транспортний засіб, а також персональний онлайн-менеджер, який буде на зв’язку увесь час оренди і допоможе владнати будь-які проблеми.

Єдиними умовами для клієнта є наявність посвідчення водія, досвід водіння від 2 років та вік від 21 року.

Разом з оплатою клієнт повинен заплатити заставу за автомобіль, проте існує послуга оренди без застави. Щоправда тоді вартість прокату буде вищою. До речі, спосіб оплати також можна обрати: розрахунок готівкою, безготівковим рахунком з ПДВ чи пластиковою карткою.

Тому, якщо вже давно шукаєте рішення для комфортного та швидко пересування містом, або ж хочете подорожувати автономно та вільно – тоді послуга оренди автомобіля без водія погодинно, подобово чи довгостроково саме для вас.  

 

keyboard_arrow_up