Олег Мейдич: «Маємо захистити людей від зростання цін. Юлія Тимошенко пропонує план дій» (Пресслужба ВО Батьківщина)

Олег Мейдич: «Маємо захистити людей від зростання цін. Юлія Тимошенко пропонує план дій» (Пресслужба ВО Батьківщина)

Зростання цін люди відчувають щодня: з кожним відвідуванням магазину, з кожною сплатою за квітанціями. Навіть офіційна статистика вже не може цього приховати. За даними Держстату, ціни на продукцію промисловості у 2021-му зросли на 62,2%. Цена й більше зростання за останні 25 років! І це лише початок, бо маховик інфляції продовжує розкручуватися.

Подорожання є прямим наслідком безпорадності і некомпетентності, адже не змінено вчасно механізм формування цін. Не спрямовано вітчизняний газ на потреби українців. Провалено план збільшення його видобутку та підготовку до опалювального сезону, не зроблено запасів газу і вугілля влітку, коли ціни на енергоносії були нижчими в рази. 

«Про небезпеку такої ситуації завчасно попереджала «Батьківщина». Спираючись на власний досвід і знання, на поради кращих вітчизняних фахівців Юлія Тимошенко вимагала від влади діяти якнайшвидше, на випередження і захищати людей, захищати країну від майбутніх загроз. Радила, як це зробити краще, запропонувала цілий пакет готових рішень. Але її попередження, пропозиції і поради проігнорували», - зазначає народний депутат України від ВО «Батьківщина» від Вінниччини Олег Мейдич. 

Єдиним, хто захищає громадян, захищає країну залишаються Юлія Тимошенко і «Батьківщина». Як би не ставилися до них недоброзичливці, це єдина справді професійна команда з досвідом оперативного виведення країни з кризи. І чим раніше за визнають і дослухаються до них, тим швидше і з найменшими втратами для пересічних українців країна зможе подолати нинішні труднощі.

Юлія Тимошенко і зараз закликає не опускати руки, а діяти. Її команда вже підготувала план невідкладних дій - щодо стримування цін, підтримки виробників, зниження тарифів для населення та промисловості. «Батьківщина» наполягатиме, щоб парламент якнайшвидше зібрався і схвалив ці ініціативи – не зволікаючи з вирішенням проблем людей.

keyboard_arrow_up