Новий закон про тютюнові вироби: чому обмеження не діють на VELO (Новини компаній)

Новий закон про тютюнові вироби: чому обмеження не діють на VELO (Новини компаній)

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.  

На правах реклами. 

Законодавство щодо куріння постійно змінюється. Громадські місця, де заборонено куріння, можуть включати різні об'єкти та території. Це можуть бути ресторани, бари, готелі, аеропорти, вокзали, пляжі, парки, спортивні майданчики та навіть вулиці та тротуари в деяких містах. 

Ось і в Україні почали змінювати законодавство не тільки щодо місць куріння, але й інших особливостей реалізації тютюнової продукції. Але у зв'язку з оновленням законодавства України щодо тютюнових виробів виникло багато питань серед повнолітніх споживачів і продавців. Особливий інтерес викликає позиціонування продукту VELO в Харкові, Києві, Львові  та інших містах України. 

VELO — це нікотиновмісні паучі, які останнім часом набули великої популярності в Україні. Ці паучі з нікотином стали альтернативою традиційному курінню для багатьох людей. Адже можна отримати насичення нікотином, водночас не обмежуючи себе в заборонених для паління місцях. 

На відміну від традиційних сигарет, паучі VELO не містять тютюну, а лише нікотин, а отже, при споживанні не виділяють диму*. Це робить їх відмінними від тютюнових виробів. 

Переваги використання VELO 

Використання паучів, таких як VELO, має декілька переваг. Ось деякі з них: 

  • Відсутність тютюну. Паучі VELO не містять тютюну, а тому не псують твою посмішку. 
  • Не утворюється дим під час вживання. Паучі VELO не спалюються, а тому не виділяють дим та не завдають шкоди для оточуючих людей. 
  • Менше сміття. Паучі VELO не мають паперових обгорток та фільтрів. А використаний пауч можна покласти у спеціальний відсік і потім викинути у сміття. 
  • Для досвідчених споживачів нікотину, VELO стає зручною альтернативою, оскільки не вимагає використання попільничок, запальничок або інших аксесуарів. 

Якщо після законодавчих заборон ви вирішили перейти на продукцію VELO, то потрібно розуміти, як правильно підібрати продукт під свої потреби. Усю необхідну інформацію можна дізнатися на офіційному сайті, а також основна інформація міститься на упаковці: 

  • Вміст нікотину — це позначено кількістю крапок на передній частині упаковки (від 2 до 6 крапок). 
  • Смак — це може бути м’ята, ягода, тропічні фрукти тощо. Або, наприклад, поєднання цих смаків. 
  • Тип виробу — паучі VELO бувають таких форматів: MINI, SLIM чи REGULAR. Інформацію можна знайти на боковій частині упаковки. 

Для вибору свого варіанту нікотинових паучів VELO по міцності, необхідно враховувати свої особисті потреби до нікотину. Як правило, якщо ви тільки знайомитеся з продукцією VELO, рекомендується починати з меншої кількості нікотину, а потім поступово збільшувати міцність, яку ви хочете відчути для повноцінного насичення. 

* Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність 

keyboard_arrow_up