Нові газові котли дозволяють економити до 40% газу (новини компаній)

Нові газові котли дозволяють економити до 40% газу (новини компаній)

Старий котел споживає багато газу, а тепла немає? Тоді саме час замінити його на новий. Сучасні газові котли енергоощадні, дозволяють економити на споживанні газу до 40%. Мають високий ККД, тепловіддачу і клас продуктивності. 

Підібрати та придбати котел можна у центрах обслуговування споживачів газу «104.ua Клієнтський простір».
У Вінниці – по вул. Шмідта, 32.
Ще 15 центрів працюють по всьому регіону – у Жмеринці, Барі, Тульчині, Немирові, Хмільнику, Калинівці, Козятині та інших містах. 

Тут представлений широкий вибір обладнання від провідних світових та вітчизняних брендів. Сертифіковане та з гарантією від виробника. 

Зробити правильний вибір допоможуть персональні менеджери. Покажуть, порадять та підберуть обладнання, яке підходить саме для вас та вашої оселі. Одночасно можна замовити послуги із встановлення котла та подальшого сервісного обслуговування. 

За рік у 104.ua Клієнтських просторах Вінниччини споживачі газу придбали понад 1200 нових газових котлів. Ще 800 одиниць іншого обладнання - конвекторів, водонагрівачів, сигналізаторів газу та модемів дистанційної передачі даних.

Крім того, в центрах можна замовити послуги з технічного обслуговування газових мереж вашого будинку та сервісного обслуговування наявних газових приладів. Це ваша безпека, комфорт і оптимальне витрачання газу. 

Технічне обслуговування газових мереж будинку чи квартири обов’язкове раз на рік. Послуга надається на договірних засадах. Фахівці перевіряють мережі на щільність та герметичність, усувають витоки газу, змащують запірну арматуру, проводять необхідний ремонт, замінюють ущільнюючі матеріали та складові, які вийшли з ладу тощо. Вартість послуг залежить від протяжності мереж, їх стану та наявного обладнання.

Ці роботи можна доручати виключно фахівцям. Не довіряйте свою безпеку випадковим «майстрам» з вулиці. 

«Вінницягаз» приділяє особливу увагу фаховому рівню спеціалістів, має багаторічний досвід, необхідні засоби та інструменти для проведення робіт будь-якої складності. Гарантуємо якість робіт, надійність системи, а головне - безпеку клієнтів. 

keyboard_arrow_up