Незвичайні смаки лікерів (Новини компаній)

Незвичайні смаки лікерів (Новини компаній)

Лікери — це солодкі напої, що мають цікаву рецептуру, смачні як у чистому вигляді, так і в складі коктейлів. На полицях магазинів часто можна зустріти класичний вермут, амарето, лімончело чи крем-де-манс. Але серед цих алкогольних напоїв є дуже незвичні та унікальні смаки, які так і хочеться спробувати.

Незвичайні лікери

Світ лікерів такий різноманітний і непередбачуваний, що іноді варто ризикнути та скуштувати щось нове. Якщо один зі смаків зацікавить, можна купити лікер в інтернет-магазині Maudau. Ось декілька незвичних варіантів цього вишуканого напою:

  1. Лікер із морозивом та малиновим кетчупом. Звучить дивно, але такий насправді існує. Поєднує в собі нотки морозива з легкою кислинкою ягід, що створює неповторне гастрономічне поєднання.
  2. Солодкий беконовий лікер. Може здаватися абсурдом, адже м'ясо не буває солодким, але смак приємно здивує. Нотки карамелі прекрасно доповнюють димні та солодкуваті нюанси бекону.
  3. Авокадо та лайм. Свіжість і легка кислинка цього напою можуть швидко підкорити ваше серце. Екзотичний смак ідеально підходить для літніх вечорів.
  4. Лаванда й мед. Ароматний і солодкий напій прекрасно доповнить романтичний вечір або спокійну зустріч із друзями на терасі.
  5. Чорний перець та імбир. Поєднує два гострих пряних смаки. Чудово підійде як аперитив або підбадьорливий напій.
  6. М’ята та ананас. Екзотичний лікер, що освіжає. Ідеальний для спекотних літніх вечорів.

Ці дивовижні різновиди напоїв подарують цікаві смакові враження.

Незвичайні коктейлі з лікером

Людям, які шукають нові гастрономічні відкриття, також можуть сподобатися цікаві поєднання інгредієнтів з лікерами. Ось декілька особливих коктейлів:

  1. Маргарита з манго — смачний екзотичний напій, має солодкий смак. Манго разом із текілою, лікером тріпл-сек і соком лайма створюють неперевершений коктейль, просто вибух гастрономічних вражень.
  2. Кокосове яблуко — легко готується вдома за кілька хвилин. Малібу, зелене, червоне та жовте яблуко разом з соком цього фрукта створюють цікавий смак і тонкий аромат фруктів.
  3. Апачі — незвичайний коктейль, який п’ється як шот, тому готують невеликими порціями. Для приготування шарами наливають лікери калуа, бейліс та мідорі.
  4. Рафаелло — ніжний напій, нагадує однойменні цукерки. Такий смак створює поєднання айріш-крему з кокосовим лікером та ванільним сиропом.

Ці коктейлі зможуть здивувати гостей та подарувати нові враження.

Де купити лікер

У пошуках нового та цікавого смаку легко відкрити для себе найнезвичніші напої. Якщо якийсь із них зацікавив, замовити його можна на сайті маркету алкогольних штук Maudau, де точно є алкоголь відповідно до вподобань. Завдяки кулінарній творчості й винахідливості барменів і виробників є змога насолодитися цікавими лікерами та розширити свої гастрономічні горизонти.

keyboard_arrow_up