Найпопулярніші марки авто – в одному автоцентрі! (Новини компаній)

Найпопулярніші марки авто – в одному автоцентрі! (Новини компаній)

Надзвичайно широкий асортимент найпопулярніших марок автомобілів, найякісніше сервісне та технічне їх обслуговування вінничани запросто знайдуть в "Автотрейдінг - Вінниця".

“Автотрейдінг-Вінниця” - сертифікований дилер марок SKODA та Suzuki, може обслуговувати авто марок VW Group (VW, Skoda, Seat), а також автомобілів інших брендів (ВАЗ, Ford, Renault, Daewoo, Chevrolet). Погодьтеся, такий вибір авто і автосервісу в одному місці – це мега-зручна опція, яка дозволить покупцям підібрати оптимальний за ціновим рішенням варіант автомобіля, здійснити все необхідне технічне обслуговування без багаточисленних, часто хаотичних роз’їздів по місту чи навіть області. 
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
 
ДП «Автотрейдінг-Вінниця» - це найбільший мультибрендовий автоцентр у Вінницькій області, який включає в себе:
 
  • три салони з продажу автомобілів (загальна площа - 1138 м ²);
  • станцію технічного обслуговування (загальна площа - 1440 м ²), у тому числі зона ТО і паркінгу - 935 м ², МКУ - 355 м ²; відділ сервісу-150 м ²;
  • окреме приміщення мийки - 232 м ²;
  • склад запасних частин, аксесуарів та додаткового обладнання (загальна площа - 150 м ²);
  • 37 робочих постів:
  • цех для проведення ремонту, обладнаний електричними і гідравлічними підйомниками;
  • цех для ремонту агрегатів з комплектом обладнання;
  • дільницю по ремонту електрообладнання;
  • рихтувальну дільницю;
  • зварювальну дільницю;
  • шиномонтажну дільницю.
 
Підприємство, яке в статусі дочірнього розпочало свою діяльність ще в 2002 році, входить до складу «Автотрейдінг Атол Груп», одного з провідних гравців на регіональному автомобільному ринку.
 
ДП «Автотрейдінг-Вінниця» має сертифікат відповідності УкрСЕПРО та надає пакетні послуги, пропонуючи своїм клієнтам не тільки консультації менеджерів з продажу автомобілів, а й фінансових консультантів, фахівців по trade-in.
 
Керівник сервісу – Хріпко Ігор Іванович
 
Сервісний центр на Київській,175, не має аналогів у Вінниці в плані технічних можливостей з обслуговування. Він розташований безпосередньо в комплексі автоцентру загальною площею 4184 м ², відповідає всім встановленим стандартам і оснащений сучасним обладнанням, необхідним для обслуговування і ремонту будь-яких марок авто будь-якої комплектації. Досвідчений та висококваліфікований персонал сервісного центру швидко і якісно проведе гарантійне і післягарантійне обслуговування, здійснить підбір запчастин і ремонт автомобіля, відповідно до вимог заводу-виробника і побажань клієнта. 
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
 
В арсеналі компанії присутня вся технічна документація:
 
  • рекомендований заводом-виробником пакет документів, який регламентує порядок і обсяг виконання сервісного обслуговування та ремонту автомобілів;
  • каталог запасних частин;
  • технологічні карти на виконання ремонтних робіт;
  • електронні каталоги з підбору автозапчастин.
 
Послуги СТО
 
ДП «Автотрейдінг-Вінниця» проводить широкий спектр видів ремонту автотранспортних засобів з  використанням власної матеріально-технічної бази та працівників: ремонт двигунів, паливної системи, ходової частини, трансмісії, електрообладнання, кермового управління, ремонт гальмівної системи, рихтувально-малярні та зварювальні роботи.
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
 
Компанія дбає і про клієнтів, і про своїх працівників, так на СТО передбачено не тільки приміщення для оформлення замовлень клієнтів, а й побутових - для працівників станції обслуговування.
 
Щодо технічної комплектації СТО, то це:
 
  • тестер для перевірки електрообладнання;
  • стенд для перевірки та регулювання фар;
  • стенд комп’ютерний для діагностики вітчизняних автомобілів;
  • стенд комп’ютерний для діагностики імпортних автомобілів;
  • стенд для мийки та діагностики форсунок автомобілів;
  • стенд контролю демпфуючих зусиль;
  • стенд контролю гальмівних зусиль.
 
Акції та знижки
 
Підприємство підтримує акції ініційовані імпортерами ДП "Автоінтернешнл" та ТОВ "Єврокар", та проводить свої сезонні акції (шиномонтаж, акції на заміну мастила, акційна діагностика на вібростенді).
 
На сьогодні діють такі акції:
 
  • Заміна мастила - 95 грн;
  • Заміна гальмівних колодок - 210 грн;
  • Шиномонтаж - 220 грн;
  • Фарбування крила авто після ДПТ - приблизно 1400 грн.
 
Варто також зазначити, що і без акційних пропозицій всі ціни в «Автотрейдінг-Вінниця» - чи на продаж, чи сервіс чи ТО - доступні і конкурентні.
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
 
Секрет успіху ДП «Автотрейдінг-Вінниця»
 
В чому саме він полягає, запитаєте ви? В тому, що компанія є надійним і передбачуваним партнером в ділових відносинах, уважним та обов'язковим до своїх клієнтів. Принципи організації діяльності та система управління компанії та особливий контроль якості послуг, що надаються, забезпечують лідерство підприємства з продажу та обслуговування у Вінницькій області.
Маючи великий досвід роботи у сфері продажу та обслуговування автомобілів, сучасну матеріально-технічну базу, а також висококваліфікований і підготовлений персонал, вигідне географічне місце знаходження, компанія націлена винятково на задоволення потреб клієнта.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:10 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 08:00 Вакансії в Україночка, Грош, Green cool та 89 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:01 Що варто знати про кліщів? У МОЗ розповіли, як вберегтися 20:14 Писанкарство на Поділлі: які орнаменти переважали у наших предків Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 19:43 Чи є денні стаціонари у вінницьких лікарнях, і чи платні в них послуги? Ми дізналися 19:05 Як обрати «свого» фахівця з психічного здоров'я: поради від ветеранського простору 18:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 18:12 У Вінниці врятували пацієнтку від раптової серцевої смерті play_circle_filled 18:01 Оперативне командування «Захід» очолив генерал Шведюк. Він уроджениць Шаргородщини photo_camera 17:33 Небезпечні вчителі: у Вінниці інструктори навчали водінню без документів та п'яними 16:31 «Інструктор не попередив, що в РПГ знято запобіжник». Непроста історія незрячого воїна-добровольця 16:20 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 16:04 Молодь Вінниці запрошують на майстерклас з соломоплетіння 15:08 Анатолій Бондар таки з'явився в суді. Дізнались, який запобіжний захід йому обрали 13:37 Чи зменшилися затори на перехресті Скалецького-Коріатовичів-Зодчих. Опитування 12:35 «Відібрали у нас місце для відпочинку». На ВПЗ скаржаться на дії футбольного клуба «Нива-В» photo_camera 12:23 Жахлива аварія біля Немирова: стали відомі імена трьох загиблих 16, 20 та 23 років play_circle_filled photo_camera 12:00 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:06 На Вінниччину насувається гроза та шквальний вітер до 20 м/с
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up