Найкращі ігри на двох (новини компаній)

Найкращі ігри на двох (новини компаній)

Комп’ютер та ноутбук вже давно стали невід’ємною складовою дитячого дозвілля. Сьогодні, мабуть, нема жодної дитини, яка б кожного дня не грала в ігри та не дивилась Youtube. 

Проте згодом розважатися одному стає вже не так цікаво, тож серед малечі, що підростає, особливою популярністю користуються ігри на двох онлайн.

І кількість таких інтернет забав – на будь-який смак та вік - постійно зростає.

Ось лише декілька з них.

Стікмен вечірка

Хочете влаштувати змагання та перегони – гра Stickmen Party створена саме для цього.

На двох гравців чекають вісім міні-чемпіонатів: футбольний матч, забіг із перешкодами, перегони на болідах, танковий двобій, та інші захоплюючі квести.

Щоб стати переможцем вам знадобиться спритність, увага та миттєва реакція.

Командне малювання

Боротьба за територію може бути різнобарвна та жартівлива. Саме такою є гра Paint.IO Teams. Кожному гравцю дається крейда певного кольору, якою він має замальовувати нейтральні зони. Щоб захопити територію суперників, слід повністю обмалювати частину їх карти своїм кольором. Та будь готовий до того, що інші гравці також будуть зазіхати на твої володіння. Врешті решт переможе той, хто забере під свій колір найбільше «земель».

Погане морозиво 1

В кожного з гравців – свій ріжок з морозивом. У грі Bad Ice Cream 1 сорок етапів. На вам треба буде збирати фрукти будувати та трощити крижані стіни, щоб уникати зустрічей з ворогами. І головне – ніколи не зупиняйтеся, щоб вас не впіймали.

За цією динамічною грою час летить непомітно.

Лицар проти самурая

У грі Knight VS Samurai ти можеш вступити у двобій, як із комп’ютером, так і з товаришем або подружкою. Кожен обирає собі героя та обладунки – для атаки ти можеш взяти меч, молот чи, навіть, бомбу. Щоб захиститися використовуй щит або зілля.

На початку кожного раунду усі карти на полі розкриваються, чим краще ти їх запам’ятаєш, тим легше тобі буде перемогти.

Гра добре розвиває увагу та логічне мислення.

Зум і Бі 1

Гра Zoom-Be 1 про двох підлітків-зомбі, які потрапили у моторошне підземелля з лабіринтами та прихованими ходами. Щоб пройти кожну з кімнати цим зеленим хуліганам доведеться вирішувати головоломки та складні задачі. Без твоєї допомоги їм не обійтися. Можеш грати сам, або з другом. Не забувайте збирати зірочки і головне – допомагайте один одному.

Битва танків

Військова тематика сьогодні популярна, як серед хлопчиків, так і серед дівчаток. Гра Battle of Tanks - саме одна з таких. Разом із другом чи подружкою вам доведеться вступити у двобій з сильними суперниками. Керуючи сучасними танками та іншою важкою технікою, ви зможете відбивати атаки противника, а згодом і зруйнувати ворожу військову базу. Координуйте свої дії і ви обов’язково переможете.

Ця гра добре розвиває логіку та стратегічне мислення.

Зірки баскетболу

Хочеш влаштувати з друзями великий спортивний чемпіонат – тоді вмикай гру Basketball Stars. Там ти можеш грати, як з реальнимм супротивником, так и і з комп’ютером. У грі є декілька режимів, можна грати один проти одного, або да на два. Тож не зволікай і хутчіш закидай м’ячі, заробляй бали та завойовуй чемпіонський титул.

Гонки для двох 3Д

Мрієш влаштувати карколомні перегони на крутих тачках – тисни на газ разом з грою Racing for two players 2. Оминай перешкоди, обходь суперників та першим будь на фініші! Та пам’ятай, щоб не вилетіти з дороги, слід пригальмовувати на крутих поворотах. У цю гру можна грати як удвох, так і одному.

Всесвіт дитячих ігор безмежний, і деякі з них, давайте будем говорити правду, подобаються не лише дітлахам, але й їхнім батькам. А разом грати завжди веселіше!

 

keyboard_arrow_up