МХП підписав меморандум про співпрацю з ТОВ «ТАС-АГРО» по корпоративній соціальній відповідальності (Новини компаній)

МХП підписав меморандум про співпрацю з ТОВ «ТАС-АГРО» по корпоративній соціальній відповідальності (Новини компаній)
  • Вертикально-інтегрований холдинг МХП підписав меморандум про співпрацю з компанією ТОВ «ТАС-АГРО» у сфері корпоративної соціальної відповідальності
  • Мета — співпраця у сфері сприяння регіонального розвитку громад на території присутності компаній, а також залучення інших громадських організацій, донорів та бізнес-партнерів. Для досягнення цілей меморандуму, сторони в силу своїх можливостей здійснюватимуть реалізацію спільних проєктів та програм, спрямованих на розвиток спроможності громад, розвиток людського капіталу, підтримку громадського здоров'я, збереження та відновлення екології.

Меморандум підписали заступник голови правління МХП з корпоративно-соціальної відповідальності Ігор Лещенко та керівник відділу комунікацій ТОВ «ТАС-АГРО» Роман Польовий. 

«Фонд “МХП-Громаді”, через який реалізується соціальна відповідальність МХП,  є лідером з реалізації розвиткових проєктів та впровадження соціально значущих змін в малих містах і селах України. У нас це виходить завдяки партнерству — з громадами, владою, іншим бізнесом. Я радий співпраці з “ТАС-АГРО”, адже разом ми зможемо зробити більше для громад, у яких працюємо. До прикладу, уже незабаром у місті Липовець Вінницької області з’явиться новий дитячий майданчик, в який інвестували і МХП, і “ТАС-АГРО”»,  — зазначив Ігор Лещенко. 

«Компанія "ТАС Агро" спільно із Благодійним фондом Сергія Тігіпка системно допомагає місцевим громадам реалізовувати соціальні та інфраструктурні проєкти. "ТАС Агро" за роки присутності в агробізнесі здобула репутацію відповідального, чесного і надійного партнера. Ми раді, що разом із компанією "МХП" об'єднуємо зусилля задля ефективнішого розвитку сільських територій і населених пунктів України, у яких ведеться діяльність. Ми щасливі, що можемо реалізовувати низку соціальних проектів для покращення життя населення та робитимемо спільний внесок у добробут громад. Співпраці бути! Сіємо майбутнє разом!» — прокоментував Роман Польовий. 

Крім аспектів співпраці та партнерства заради розвитку громад підписанти декларують у меморандумі цінності, якими керуються у своїй діяльності: справедливість, суспільне благо, всебічний розвиток людини, повага до кожної людської особистості та солідарність.

keyboard_arrow_up