«Мама може». Про красу, розвиток та нагородження найкращих мам країни(Новини компаній)

«Мама може». Про красу, розвиток та нагородження найкращих мам країни(Новини компаній)
  • Вже 5 рік поспіль, напередодні Дня матері, Лінія магазинів EVA нагороджує жінок з усієї України премією «Мама року».

  • У межах номінацій, 11 травня, було обрано 14 переможниць в результаті інтернет-голосування та оцінок експертів.

  • Участь у конкурсі можна було взяти розказавши про себе, свою маму, дружину або подругу. Лише за місяць українці розповіли понад 600 надихаючих історій.

«Цього року ми шукатимемо натхнення мам»

Кульмінацією ювілейної премії «Мама року» стала конференція «Мама може», де жінки отримали змогу обговорити питання, які найбільше їх турбують. Так її розподілили на різні тематичні блоки: «Натхненні справою», «Натхненні собою»,«Натхненні красою», «Натхненні зсередини» та «Натхнення to-go».  Спікерами конференції виступили 8 відомих українських експертів в галузях шоу-бізнесу, спорту, іміджмейкінгу, особистого розвитку та сімейної психології. Кожен спікер ділився своїми порадами, лайфхаками, як насолоджуватися життям і розподіляти час між родиною та роботою.

Українська акторка та телеведуча “Сніданку.Вихідний” Валентина Хамайко розповіла учасникам конференції про власний життєвий досвід материнства та проблеми, що її спіткали.

Відео дня

—  В один момент, я зрозуміла, що почала втрачати себе віддаючись повністю родині. Ось уявіть собі, роблячи фотоколаж своєї родини, я забула вставити власну фотокартку.  — згадує спікерка.

Саме так розпочинається головна проблема багатьох матерів. На думку телеведучої, жінки забувають про себе стаючи мамою, тому під час виступу вона надихала власним прикладом, аби інші жінки не забували  про те, що потрібно слідкувати за красою, не обмежувати себе та не боятись більше залишати дитину на батька.

Схожу думку підтвердила й інша спікерка, ведуча шоу «Зважені та щасливі»(8 сезон) Мирослава Ульяніна  виступила з темою ««Я» на першому місці: про здоровий егоїзм та інвестиції у своє здоров'я». Саме здоровий егоїзм , як вважає ведуча, повинен бути присутнім у житті кожної жінки, а особливо матері.

 — Хто сьогодні вранці стоячи перед дзеркалом говорив собі, що я красива, я люблю себе?  — запитувала в аудиторії спікерка. А у відповідь можна було побачити лише декілька рук.

Також Мирослава Ульяніна додала, що кожна мама вже є мамою року, адже присвячує себе дітям та долає безліч труднощів материнства.

Надихати та не забувати про себе  — стало головним ключем розповідей більшості спікерів.

Крім цього, учасники конференції змогли дізнатись про модні новинки, лайфхак для підбору власного образу від українського дизайнера Андре Тана. Він також підкреслив необхідність особливого ставлення до жінок.

—  Я взагалі вважаю, що на державному рівні потрібно ввести такий закон, який змушував би жінок бути щасливими. Адже щаслива жінка - щаслива сім’я, а щаслива сім’я це і щаслива країна.  — коментує дизайнер.

«Одні з найкращих»

Поміж виступів спікерів  майбутні та теперішні мами мали можливість зробити денний макіяж від бьюті-партнера Loreal, перевірити стан своєї шкіри, отримати консультацію від професіоналів з Mixa, зробити фотографії на локаціях та послухати гурт Rockoko.

 Кожна номінантка премії виглядала в день нагородження якнайкраще —  зачіски, вечірні сукні та професійний макіяж.

Журналісти 20.minut поспілкувались з переможцями премії в окремих номінаціях.

Світлана Міхно —  Переможниця у номінації «Натхнення» за версією експертів, дізналася про те, що бере участь у конкурсі вже тоді, коли їй вручили запрошення на нагородження. Працюючи прибиральницею у школі, вона виконує свою роботу з любов'ю до дітей, адже завдяки їй діти  приходять у чисті класи та дивляться на вулиці крізь прозорі вікна.

—   Це надзвичайно гарна ідея проводити такий конкурс. Адже як важливо кожній жінці відчувати таку увагу, підтримку та піклування. Вдячна своїй донечці, яка і написала історію про мене на конкурс і я отримала перемогу. В такі моменти розумієш, що те, як ти віддаєшся  дітям точно не даремно.

Ольга Одейчук —   переможниця у номінації «Велике серце» за версією  інтернет-голосування є керівником ГО “Асоціація батьків дітей з інвалідністю та особливими потребами”. Історію про неї написав шрифтом Брайля  її восьмирічний син Іван. Так, вона опікується не тільки власним сином, але ще й 87 хлопчиками і дівчатками.

За весь час існування премії була визначена 61 переможниця серед номінацій: «Натхнення»,«Велике серце», «Сімейний затишок», «Спорт», «Успіх», «Супербабуся», «Блогер» та «Мій Дім — моя EVA»

Заснування премії «Мама року» від мережі EVA

— Ми створили соціальний проект «Мама року», аби відшукати, нагородити та розказати про неймовірних мам України. Отримавши широкий відгук українців — понад 2000 історій, ми зрозуміли, що маємо зробити більше. — зазначила керівниця PR-відділу Лінії магазинів EVA  Олександра Гнатик. — Саме так народилася ідея проведення конференція «Мама може», де ми обєднуємо жінок для того, щоб поділитися досвідом, надихнути залишатися активними, сучасними і просто щасливими.

Усі кошти від продажу квитків на конференцію «Мама може» буде передано на закупівлю обладнання для передчасно народжених немовлят.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up