Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній)

Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній)

Коли йдеться про ремонт, то дуже часто ми думаємо про красивий дизайн. Проте, про функціональні речі теж не варто забувати. Зокрема, димарі та вентиляція.

Магазин - склад  «Dymar» - це місце, де можна придбати комплектуючі деталі для одностінних та утеплених димарів, а також канали із нержавіючої та оцинкованої сталі. Димарі виробляються з різних матеріалів та мають різноманітні особливості конструкцій. Саме така побудова та матеріали впливають на справність та якість роботи котлів, топок, а також на термін роботи димарів.

 

Під час виробництва комплектуючих деталей використовують техніку зварювання аргоном. Це підвищує якість усієї продукції, адже запобігає корозії та сприяє герметичності, високої термостійкості.

Нещодавно у Вінниці відчинив свої двері один з найбільших в Україні складів димоходів. За адресою вул. Максима Шимка, 13 вас очікує чудовий, широкий асортимент продукції для димовідведення з нержавіючої сталі, що задовільнить навіть найвибагливіших покупців.

Саме у магазин-склад «Dymar» ви можете придбати товар дуже високої європейської якості від українського виробника.

В асортименті:

  • Одностінні димоходи для котлів, газових колонок та вентиляційних систем.
  • Утеплені димоходи для димовідведення від твердопаливних, газових котлів та камінів.

Такі димоходи, як правило, складаються з двох труб зовнішньої та внутрішньої. Всередині в такій трубі є прошарок з негорючої базальтової вати. В асортименті магазину є дуже багато різноманітних діаметрів: від 100 мм до 250 мм у трьох товщинах (0,5 мм, 0,8 мм, 1 мм). Марки сталі також є трьох видів, тому обов’язково звертайте на них увагу при замовленні:

  • AISI 321 – це корозійностійка та жаростійка сталь. Рекомендована температура її використання до 800 градувасів за Цельсієм. Доволі тривалим є в термін експлуатації. Також ця марка сталі не піддається міжкристалічній корозії при зварюванні, адже у складі сплаву є титан.
  • AISI 304 – це найбільш універсальні хімічний склад, зварюваність, корозостійкість та механічні властивості. Тому саме цю марку використовують найчастіше, порівняно з іншими.
  • AISI 201 – це легований сплав, який за складом є повністю аналогічним вітчизняній марці 12Х15Г9НД. Саме такий сплав відіграє вирішальну роль у виборі категорії, адже, не зважаючи на якість, ціна на нього дуже вигідна.

Тож, якщо вас цікавить ця тема і ви потребуєте консультації фахівців, то звертайтесь у магазин за вказаною адресою або ж за телефоном 093 511 23 49. Професійні менеджери радо допоможуть підібрати найкраще обладнання за вашими запитами.

Сайт: dymar.in.ua

keyboard_arrow_up