Купуємо техноподарунки на Різдво у новому Фокстрот (Новини компаній)

Купуємо техноподарунки на Різдво у новому Фокстрот (Новини компаній)

Святкові дні ще тривають, а отже – ще є час докупити подарунки рідним і близьким, до яких плануєте завітати на святвечір. 

Найкращий подарунок – практичний подарунок. Приміром, щось зі світу електронних гаджетів чи побутової техніки. Тим паче, що наразі можна обрати дійсно гідний презент, адже у новому, найбільшому Фокстрот, що відкрився у Вінниці на вул. Коцюбинського, 78, знижки анонсують до 70 %.

Тут на площі у 900 м кв. представлено великий асортимент побутової техніки й електроніки, сучасних гаджетів та аксесуарів для оселі та дозвілля. Професійні консультанти допоможуть з консультацією та вибором, а оплатити покупку можна як одразу, так і скориставшись вигідними кредитними пропозиціями. Тут також можна забрати інтернет-замовлення з foxtrot.ua, перевірити оновку та отримати додаткові сервісні послуги. А поки старші члени родини обиратимуть, малеча може зайнятися своїми справами у спеціальній дитячій зоні.

Серед топових пропозицій:

Святковий розпродаж у Фокстрот триватиме до 18 січня, перелік товарів, що беруть участь у даній акції, представлений тут.

*Ціни та наявність у магазинах мережі Фокстрот актуальні на час публікації матеріалу. Більше про умови акції дізнавайтесь на foxtrot.ua

keyboard_arrow_up