Куди звертатися за точнішою діагностикою? (Новини компаній)

Куди звертатися за точнішою діагностикою? (Новини компаній)
  • Відсьогодні — за адресою: вул. Келецька, 78.
  • Саме тут, на житловому масиві «Вишенька», відкрилося нове відділення Незалежної лабораторії ІНВІТРО. 

Як і у відділенні ІНВІТРО на Зодчих, 18, тут ви зможете отримати весь комплекс загальноклінічних, біохімічних, імунохімічних, мікробіологічних та ПЛР-досліджень з безкоштовною консультацією лікаря щодо результатів аналізів. А також зробити ЕКГ.

І все це — за зручним графіком роботи: з понеділка по п’ятницю — з 7:00 до 16:00, в суботу — з 8:00 до 14:00 (неділя — вихідний).

Медичні офіси ІНВІТРО — це поєднання найточнішої лабораторної діагностики та сучасного медичного сервісу. Кваліфікований персонал та одноразові вакуумні системи — гарантія того, що взяття біоматеріалу буде максимально швидким та безпечним (до речі, ІНВІТРО — наразі єдина в Україні лабораторія, що використовує вакуумні пробірки й для забору сечі). А маркування пробірок індивідуальними штрих-кодами виключає можливість переплутати зразки. Перед відправленням пацієнту результати аналізів проходять подвійне підтвердження, а отримати їх можна у зручний для клієнта спосіб: електронною поштою, через особистий кабінет на сайті www.invitro.ua або безпосередньо в медичному офісі.

Якісні медичні послуги в ІНВІТРО на Келецькій, 78 ви зможете отримати за цілком лояльними цінами. І протягом місяця з моменту відкриття на кожного пацієнта тут чекає 20%-ва знижка на усі медичні аналізи. (Акція діє з 02.09.2021 року по 02.10.2021 року)

Про інші привабливі акційні пропозиції ІНВІТРО дізнавайтесь на сайті www.invitro.ua або за тел.: 0 (800) 302-200 (безкоштовно на території України). 

 

keyboard_arrow_up