KRYUK Dental Clinic – авторська клініка нового покоління (Новини компаній)

KRYUK Dental Clinic – авторська клініка нового покоління (Новини компаній)

Наша ОСОБЛИВІСТЬ – комплексний супровід пацієнта одразу декількома профільними фахівцями. Засновник клініки доктор Ярослав Крюк створив колектив висококваліфікованих лікарів, кожен з яких має вузьку спеціалізацію.

Належним чином організована робота з пацієнтами та сучасне обладнання задовольнить  Ваші бажання щодо якості процесу лікування. Лікарі клініки постійно працюють над підвищенням свого професійного рівня, беруть участь у конференціях, семінарах, майстер-класах тощо. На сьогодні понад 90% усіх робіт наші фахівці виконують з використанням мікроскопа, а при лікуванні кореневих каналів - практично у всіх випадках. Якість лікування під мікроскопом – вражаюча.

Обладнання і матеріали

Клініка має у своєму розпорядженні сучасне ергономічне стоматологічне обладнання від провідних виробників Європи. Ми працюємо тільки з перевіреними постачальниками і використовуємо високоякісні матеріали та імплантати світових брендів.

Лікування уві сні

«KRYUK Dental Clinic» застосовує седацію (лікування уві сні) і завдяки цьому у Вас є можливість вилікувати зуби без стресу і неприємних спогадів, пацієнт не повинен відчувати болю від лікарських маніпуляцій. Якщо у Вас алергія на місцеві анестетики або Ви відчуваєте страх лікування або болю, то за показаннями лікаря (в клініці постійно працює лікар-анестезіолог) і за бажанням пацієнта ми можемо застосувати седацію навіть в порівняно легких випадках.

Лояльні ціни

Ми пропонуємо весь необхідний спектр стоматологічних послуг за лояльними цінами. У вартість лікування обов'язково включена ретельна діагностика, яка дозволяє точково діагностувати проблему і розробити індивідуальний план лікування, щоб не проводити зайві маніпуляції. Якщо ви бажаєте мати сяючу усмішку, то довіртеся нашим професіоналам. Нехай ваша усмішка буде яскравою, а зуби міцними!

Адреса: м.Вінниця, вул. Келецька 105
Тел.: +380954805505
Сайт: www.kryuk.com.ua
Истаграм: kryuk.dental
Фейсбук: kryuk.dental
Пошта: [email protected]


 

 

keyboard_arrow_up