Краща пропозиція! У Вінниці можна придбати квартиру у новобудові за 851 тисячу гривень (Новини компаній)

Краща пропозиція! У Вінниці можна придбати квартиру у новобудові за 851 тисячу гривень (Новини компаній)
  • Однокімнатна квартира у новому ЖК «Добробуд» коштує лише 21 тисячу доларів (851 тисячу гривень)
  • Розповідаємо, чому це гарна інвестиція, що ви отримаєте за ці гроші і що розповідають вінничани, які вже придбали там житло.

Вінниця знана своїм затишком та якісними перетвореннями міського простору. Недарма ж вона неодноразово очолювала рейтинг найкомфортніших міст для життя в Україні. У Вінниці краща транспортна інфраструктура, медична та освітня галузі, містяни задоволені рівнем екології та розвитком промисловості. Цього разу хочемо вам розповісти ще й про якісне житло, яке будують у нашому місті. 

Звернімо увагу на вулицю Сергія Зулінського. Вона знаходиться в районі Державного підшипникового заводу (ДПЗ). Згідно з Генеральним планом Вінниці, у найближчій перспективі ця локація перетвориться на новий та комфортний спальний мікрорайон. Впродовж кількох наступних років там побудують садочок, школу, два стадіони, спортивну залу та амбулаторію. Оновлять дороги, тротуари та велодоріжки. Та найголовніше — у мікрорайоні з’явиться чимало якісного житла. 

Перші багатоповерхівки вже прийняли своїх мешканців. Інші власники квартир — невдовзі у них заїдуть. Приміром, прямо зараз у мікрорайоні закінчують зведення першої секції дев’ятиповерхового будинку ЖК «Добробуд». Будівництво розпочалося 10.02.2022 - перед війною і темпи вражать незважаючи на це.

Комплекс ЖК "Добробуд" матиме три під’їзди з одно- та двокімнатними квартирами. В експлуатацію вони здаватимуться вже з утепленими стінами, підведеними комунікаціями, розведеною електрикою, встановленими лічильниками та газовим котлом.

У дворі будинку будуть облаштовані дитячий та спортивний майданчики. Передбачений великий паркінг на понад 120 місць, а також 30 гаражів, які можна за потреби придбати. Для зручності майбутніх мешканців, неподалік від будинку облаштовані зупинки громадського транспорту. Вже зараз тролейбуси, автобуси та маршрутні таксі можуть довезти вас чи не в будь-яку точку Вінниці.

Перевагою цього мікрорайону є невисокий автомобільний трафік, тому там ніколи не буває заторів. Віддаленість від інших мікрорайонів можна легко компенсувати зручною транспортною розв'язкою. Достатньо виїхати на одну з прилеглих об’їзних доріг і вже за 10-20 хвилин ви опинитеся на Вишеньці, Замості, Київській або Тяжилові. 

Якщо ви у пошуках комфортного житла у Вінниці за привабливими цінами, то вже зараз маєте змогу побувати на будівництві ЖК «Добробуд». Там ви на власні очі зможете оцінити переваги квартир, отримати фахову консультацію та ознайомитися з усією дозвільною документацією. 

Фахівці консультаційного центру цього житлового комплексу говорять, що вінничан перш за все приваблюють ціни на квартири нижчі ринкових, їхня висока якість та можливість купувати житло на виплату безпосередньо від забудовника. Ціни тут справді дуже заманливі: 21 тисяча доларів (851 тисяча гривень) за однокімнатну та 30 тисяч доларів (1,21 мільйона) за двокімнатну. Вартість одного квадратного метра у цьому ЖК складає лише 23-24,5 тисячі гривень. Фактично, така пропозиція дозволяє покупцям отримати житло у Вінниці за цінами передмістя.

Ми також поспілкувалися з кількома майбутніми власниками квартир у ЖК «Добробуд». Більшість з них — це сімейні люди, які шукають справжнього родинного затишку у межах Вінниці, але за доступною ціною. Дехто наголошує, що вирішив придбати житло в цьому комплексі через перспективи майбутньої розбудови мікрорайону, зручну транспорту розв’язку, відсутність заторів та наявність паркомісць. 

— Найбільш переконливим аргументом для придбання квартири у цьому ЖК для нас стала ціна. Зараз житла з такою якістю і за такою ціною у Вінниці не знайти, тому ми з дружиною вирішили не відкладати купівлю. Думаю, що за кілька років мікрорайон стане одним з кращих та зручних у місті, а це суттєво вплине на вартість квартир у ньому. Навіть, якщо з якихось причин нам захочеться продати це житло в майбутньому, по фінансах ми лише виграємо від цього, — розповідає майбутній власник 2-кімнатної квартири Олександр. — У своєму наявному житлі ми маємо певні проблеми зі стороннім шумом як з вулиці, так і від сусідів за стіною. Ми не хочемо, аби це повторилося у нашій новій квартирі, тому нам було дуже приємно дізнатися, що в ЖК «Добробуд» квартири матимуть якісну шумоізоляцію.

— Зазвичай я працюю з дому, але по кілька разів на день мушу їздити на зустрічі зі своїми клієнтами. Страшенно дратує, коли доводиться по 20-30 хвилин стояти в заторах, або на світлофорах. Часом я втрачаю через це гроші, — розповідає майбутній власник квартири Анатолій. — Мабуть, перед тим, як зупинитися на ЖК «Добробуд», я передивився всі доступні у Вінниці варіанти. Окрім майбутніх перспектив цього мікрорайону, мене переконала тамтешня транспортна розв’язка: незалежно від дня тижня та години, звідти буз заторів можна дістатися як до Вишеньки, так і на Замостя. Це суттєво економить мій час та нерви.

— Я народилася і виросла на Вишеньці. Направду я вважаю цей мікрорайон найкращим у місті, але ціни на житло у ньому аж ніяк не назвеш доступними. Тому довелося шукати альтернативу, — каже майбутня власниця 1-кімнатної квартири Інна. — Батьки розповідали, що Вишенька колись мала лише кілька висоток, а що на ній тепер? Десятки й десятки нових будинків. Я переконана, що на ГПЗ (ДПЗ — авт.) буде аналогічна ситуація, а може навіть краща. Також дуже приємно, що там є ліс і ще зовсім небагато машин.

— Я живу на Замості. Хороший район, якщо не зважати на затори та вічну відсутність вільних паркомісць. Повертаючись додому, я щовечора гадаю, де сьогодні я паркуватиму машину. У нашому дворі зазвичай все зайнято, тому я вимушена залишати автівку в одному з сусідніх. Водії зрозуміють, яке це неприємне відчуття — згадувати кожного ранку, де ввечері довелося залишити машину: в першому, другому чи третьому дворі, — розповідає майбутня власниця житла Анна. — У моїй майбутній квартирі такої проблеми не буде. Забудовники лише у нашому дворі передбачили понад 120 паркомісць, плюс 30 гаражів, які можна буде придбати окремо. 

Консультаційний центр ЖК «Добробуд»

Соцмережі: Фейсбук
Тел: (098)051-07-07; (073)051-07-07
Графік роботи: Пн-Пт 10.00 — 16.00,
                            Сб. 10.00 —14.00,
                            Нд. — Вихідний
Адреса: вулиця Сергія Зулінського 39-Б
Сайт: dobrobud.net

Дозвільні документи:

ОНР: № 1306470805101
Дозвіл  на будівництво ДАБ ВМР №ВН012220131629, від 10.02.2022
Ліцензія ДАБІ України №33-Л від 09.08.2017 р.
Ліцензія НБУ №123 від 06.10.2017р
Клас енергетичної ефективності «В»

keyboard_arrow_up