Коста-Ріка — Німеччина: прогноз та шанси на 1 грудня 2022 р (Новини компанії)

Коста-Ріка — Німеччина: прогноз та шанси на 1 грудня 2022 р (Новини компанії)

Матч Коста-Ріка — Німеччина національні збірні розіграють 1 грудня 2022 року, який стане частиною третього туру Чемпіонату світу з футболу у групі Е. Гра пройде на стадіоні «Аль-Байт», що вміщає 60 000 глядачів у Ель-Хаурі, Катар. Спробуємо розібратися, який із прогнозів на зустріч має більше шансів принести виграш і чи не переоцінений фаворит, який останнім часом демонструє одну зі своїх найкращих форм, ставши грізним конкурентом для кожного.

Плануючи робити на Коста-Ріка — Німеччина ставки, рекомендуємо для укладання парі вибрати надійного букмекера Паріматч. Це перша легальна беттинг-компанія України, яка з 1994 року виступає гарантом чесності та постачальником послуг бездоганної якості.

Німеччина проти Коста-Ріки — прогноз: хто фаворит букмекерів?

Якщо судити з поточних коефіцієнтів, виставлених у лінії Parimatch, Німеччина йде беззаперечним лідером, на перемогу якого виставлений множник 1.29. Водночас справи у Коста-Ріки, прямо скажемо, не дуже; тріумф «Los Ticos» настільки малоймовірний, що котирується по 10.00. Також аналітики ледве вірять у можливість команди з Центральної Америки домогтися нічиєї, яка в розписі торгується за 5.60.

Будемо чесні, причин авансом вважати «Німецьку машину» першим номером у майбутній події достатньо, а посперечатися з ними не вийде:

  • Команда Коста-Ріки останньою пройшла кваліфікацію на ЧС-2022 у стиках із мінімальним відривом обігравши Нову Зеландію. Підопічні Луїса Суареса виглядали непогано в захисті, завершивши відбір з 8 пропущеними м'ячами в 14 сутичках, але нерішуче в атаці, слабо працюючи по флангах і рідко переймаючи ініціативу на полі;
  • З приходом нового тренера в обличчі Ханс-Дітер Фліка німецька збірна досягла пікової форми, за 13 останніх матчів не допустивши жодної поразки та хоча б раз сколихнувши сітку воріт суперника. Якщо у німців збережеться турнірна мотивація, не оформивши достроковий вихід у плей-офф за очками до моменту зустрічі з костаріканцями, ми побачимо їх у повному складі, а отже, зарядженими лише на перемогу;
  • «Національні одинадцять» із Тімо Вернером, Каєм Хаверцем, Томасом Мюллером та Сержем Гнабрі озброєні до зубів. Захисники Коста-Ріки не звикли до такого класу опонентів, тому їм буде складно утримуватиме оборону на відстані від своїх воріт протягом 90 хвилин.

Більш детально можете проаналізувати очні зустрічі Коста-Ріка — Німеччина, склади команд, турнірну таблицю та прогнози трендів на офіційному сайті Паріматч. Букмекер забезпечує гравців усім необхідним для комфортного відпочинку, в тому числі включивши у пропозицію безкоштовні трансляції футболу.

6331ab58e6cae.png

Підсумок

Підозрюємо, Німеччина навіть зігравши дублюючим складом із резерву не подарує очки Коста-Ріці, тому фора (-1.5) на їхню користь за 1.84 — цікава ставка. Що стосується чистої перемоги номінальних гостей, коефіцієнт 1.29 непривабливий для ординара, зате буде до речі в експресі.

6331ab5e21390.png

keyboard_arrow_up