Із літа в ІТ (Новини компаній)

Із літа в ІТ (Новини компаній)

Як я провів літо? 

Певно кожен задає собі або знайомим це питання. Проте, відповідь може бути дуже захоплюючою та цікавою або простою та короткою, типу “нормально”.

Діти, які побували у Літньому ІТ-таборі від Вінницької ІТ-Академії, мають що розповісти. 

Літній ІТ-табір - це не лише навчання, а також розваги, спорт та нові знайомства. Наші таборівці отримали безліч нових вражень та незабутніх спогадів, які стали гарною пригодою для кожної дитини. Тепер вони знають, що літні канікули можна провести дуже цікаво, активно, пізнавально та поділяться враженнями з іншими.

Вінницька ІТ-Академія створює комфортні умови для прояву творчості, лідерських навичок, критичного мислення та заведення нових знайомств. Діти працюють з діючими викладачами-практиками, які допомагають розвинути технічні здібності, ідеї, потенціал дітей та реалізувати все це у власному сайті. На кожному занятті діти дізнавалися щось нове.  Вони вивчали інтернет-програмування, особливості сучасного дизайну, покращили знання з англійської мови, розвинули логічне мислення та дізнались про конструктор Ардуіно. Кожного дня діти займались спортом із професійним тренером аби покращити стан здоров’я і зміцнити м’язи. Більше того, таборівці були поділені на команди. Діти активно змагались, приймаючи участь у різноманітних цікавих конкурсах, навчились підтримувати та допомагати один одному. 

Щотижня у дітей був день присвячений лише розвагам. В розважальні дні учнів чекали цікаві заходи:

Останній день в таборі був дуже насиченим! Таборівці презентували свої власні сайти, де були втілені їхні ідеї та захоплення. Кожен учасник був нагороджений сертифікатом за успішне проходження Літнього ІТ-табору та грошовим сертифікатом на навчання в Школі Хакерів. Всі діти отримали подарунки  від Вінницької ІТ-Академії та партнера табору ІТ-компанії RIA.COM. 

Хочемо висловити подяку нашому партнеру AUTO. RIA за стильні футболки, Ірині Валеріївні за смачні обіди, Олі Присяжнюк за професійні фото та нашим професійним викладачам: Юлії Подкопаєвій, Ользі Трохимчук, Наталі Расторгуєвій, Людмилі Слюсар, Юрію Мітюшкіну - вони створили для дітей реальну можливість познайомитись з ІТ-сферою! 

Якщо ти хочеш зробити свої перші впевнені кроки у світ ІТ - з радістю чекаємо тебе у Школі Хакерів Вінницької ІТ-Академії. Ми вирощуємо таланти!

 

Вінницька ІТ-Академія

Тел. 067-431-19-21, 073-209-97-43

Сайт: hack.intita.com

keyboard_arrow_up