І почалось все з сукні... (Новини компаній)

І почалось все з сукні... (Новини компаній)

Ще задовго до свого весілля, певно роки 2 тому назад, за рекомендації своєї подруги, яка купувала свою весільну сукню в цьому ж салоні,  я підписалась на інстаграм сторінку весільного салону Priznanie. Офіційно ставши дружиною,  за спільним рішенням, ми вирішили не робити весілля. При цьому я залишилась  їх підписником та слідкувала за розвитком салону , новинками, шикарними колекціями, цікавими пропозиціями, індивідуальним підходом, величезним вибором весільних та вечірніх суконь.

Коли ми дізналися, що весіллю все ж таки бути,  я уже тоді знала куди піду за сукнею.  Але з вибором та купівлею не поспішала. Просто потрібно було морально підготовитись самій та підготовити чоловіка, бо знаючи себе, мені б було то не так, то не те. У один з вихідних, за 1,5 місяці до весілля,  чоловік запропонував поїхати, прицінитися.

Приїхавши у Priznanie, до нас підійшла дуже привітна працівниця салону,  яка не лише розповідала, показувала, запитувала, що я хочу, що подобається, але й вмовила поміряти.  Як не дивно і незвично, навіть для мене самої, майже за дві години ми вибрали саме «ту»  сукню! І навіть визначились з фатою та шубкою.

Міряла певно до 10 суконь точно,  кожна з них була чарівна і прекрасна, але ще не та. Консультант дуже професійно та з  чудовим підходом до клієнтів,  давала міряти сукні, допомагала зашнуровувати, поправляла все.  Ми відклали кілька варіантів і уже міряли останню сукню, і коли я її одягла, я зрозуміла, Вона - моя... Така ідеальна для мене…  Я уже тоді в думці собі  повторювала, що ми її заберемо.

Обернувшись до чоловіка і піймавши його погляд, я уже сумнівів не мала.  Він сказав: «Ми її беремо!».

Сукню навіть  і вшивати не потрібно було, настільки вона ідеально сіла на мене. Тільки потрібно було визначитись із взуттям,  щоб підшити довжину.

Все почалось з сукні, уже від головного образу,  далі можна було обирати прикраси та аксесуарів для волосся, ну  і звичайно ж костюм нареченому.

Я дуже вдячна, весільному салону  Priznanie, за мій такий ідеальний образ нареченої , та за турботливий підхід ваших працівників. Бажаю тільки процвітання вам та багато щасливих наречених.

Дякую за мрію...

keyboard_arrow_up