HOMENET. Час розвитку і впровадження «РОЗУМНИХ» рішень (Новини компаній)

HOMENET. Час розвитку  і впровадження «РОЗУМНИХ» рішень (Новини компаній)
  • Швидкісний інтернет і цифрове телебачення вже давно стали звичними для сьогодення. Це комфорт, якість та засоби комунікації. Унікальні послуги від HomeNet також не є виключенням. Фахівцями компанії здійснюється інтеграція, проєктування та будівництво телекомунікаційних проєктів різної складності.

Ми наближаємо цифровізацію!

Компанія HomeNet – національний оператор телекомунікаційних послуг. Розпочавши діяльність з 2009-го року, нині компанія обслуговує понад 120 000 абонентів у 550 населених пунктах України. HOMENET – це 10000 км власної оптоволоконної мережі у 13 областях України, 85 мобільних бригад, 8 пересувних лабораторій, понад 300 висококваліфікованих співробітників.

Про деталі та особливості HomeNet.

HomeNet прокладає в будинок кожного абонента персональний оптичний кабель. Це гарантує високу якість, стабільну швидкість та надійність з’єднання. Різними послугами можна користуватися одночасно з багатьох пристроїв. Наприклад, дивитися телебачення та завантажувати фільми з інтернету. При цьому швидкість залишиться високою. Ні usb–модеми, ні супутниковий інтернет, ні xDSL не зможуть конкурувати з оптоволоконною мережею! І в цьому наша перевага!

Головна місія компанії?

HomeNet будує свій бізнес в гармонії з суспільством. Наші сили спрямовані на подолання цифрового розриву в Україні. Ми маємо намір зробити інтернет доступним жителям найвіддаленіших населених пунктів. Ми бачимо в цьому свою соціальну відповідальність. Ми вважаємо, кожна людина, незалежно від місця проживання, має право використовувати досягнення сучасних технологій для власного розвитку. Географія наших послуг: міста, населені пункти й села Закарпаття, Вінницької, Дніпропетровської, Житомирської, Запорізької, Кіровоградської, Миколаївської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Харківської, Херсонської, Хмельницької та Чернігівської областей. Також ми зацікавлені в реалізації програм і соціальних проєктів по всій Україні, пов'язаних з впровадженням телекомунікаційних технологій.

Телебачення

Наші клієнти дивляться улюблені канали на моніторі комп'ютера, планшета, телефону, на Smart-телевізорах, а також на звичайних телевізорах за допомогою приставки STB. Компанія HomeNet співпрацює з провідними українськими телевізійними провайдерами і надає в стабільній якості ефірні телеканали, популярні іноземні телеканали, спортивні канали та пакети Viasat, National Geographic.

Команда

В нашій великій команді сьогодні створюють комфорт для українців висококваліфіковані спеціалісти. Це інженери та техніки, проєктувальники, будівельники, системні адміністратори, співробітники контакт-центру. Усвідомлюючи високу цінність кадрів, ми постійно інвестуємо гроші в освіту, атестації, стратегічні сесії та відпочинок членів нашого трудового колективу.
Ми здатні швидко та професійно вирішувати будь-які задачі клієнта. HomeNet виконує повний комплекс робіт по введенню в експлуатацію інженерних систем до їх оптимального функціонування. У разі виникнення проблем ми в найкоротші строки виправляємо помилки, надаючи абонентам можливість насолоджуватись дивам техніки. Ми цінуємо досягнення колективу та вміння працювати в команді. Саме ці якості допомагають вирішувати нам амбітні завдання.

Партнерство

Ми зацікавлені в реалізації масштабних проєктів і відкриті для співпраці з бізнес-структурами, державними компаніями, громадськими та міжнародними організаціями.
Долучайтесь до нас!

Контакти центру обслуговування HomeNet:
093-1-700-700; 095-2-700-700; 067-408-18-58 (Viber)
Вартість дзвінків згідно з тарифів Вашого оператора.
Офіційний сайт компанії: www.homenet.ua

Ми у соц мережах: 
Фейсбук - @gpon.homenet
інстаграм: @homenet_ua

ТОВ "НПК"ХОУМ-НЕТ" код ЄДРПОУ 36410686 що включене до реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій на підставі Рішення НКРЗ від 19.11.2009 №1747.

 

keyboard_arrow_up