Готову квартиру від Концерну «ПОДІЛЛЯ» можна придбати в кредит (Новини компаній)

Готову квартиру від Концерну «ПОДІЛЛЯ» можна придбати в кредит (Новини компаній)

Якщо є бажання вирішити квартирне питання, а коштів бракує, - на допомогу приходить альтернативне рішення. Його надає і Концерн «ПОДІЛЛЯ». 

Маючи у структурі Концерну власну фінансово-кредитну установу, будівельна компанія пропонує скористатися умовами іпотеки. Перевага очевидна: можна одразу придбати готову квартиру, роками не переплачуючи за оренду житла. Згідно умов кредиту, виплачується власна квартира. На купівлю житла у забудовника береться кредит під заставу нової квартири. Тому іпотека стає з кожним роком популярнішою в нашій країні. 

Як розповідає директор ТОВ ФКУ «ПОДІЛЛЯ-КРЕДИТ» Олександр Фролов, фінансова компанія успішно працює з 2015 року. З того часу умовами іпотеки скористалося чимало вінничан. Товариство має відповідну ліцензію на здійснення діяльності з надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту. ТОВ ФКУ «ПОДІЛЛЯ-КРЕДИТ» зареєстроване в Державному реєстрі фінансових установ, а його діяльність керується засадами Національного банку України https://bank.gov.ua/ua/contacts.

Зараз умови кредиту передбачають придбання вже готової квартири від Концерну «ПОДІЛЛЯ» під 14% річних. Квартиру в новобудовах району «АКАДЕМІЧНИЙ» можна взяти в іпотеку вже зараз, внісши 30% вартості квартири. А виплачувати її умови кредитування дозволяють протягом 7 років. 

Про перелік документів на особливості оформлення кредиту можна дізнатися на сайті Концерну «ПОДІЛЛЯ» https://fku.koncern-podillya.com.ua/, або безпосередньо в офісі ТОВ ФКУ «ПОДІЛЛЯ-КРЕДИТ».

Дозвільні документи: 

Реєстраційний номер ОНР: № АСОІ:6335-2036-5345-2831
Дозвіл  на будівництво ДАБ ВМР № ВН 122200817208 від 17 серпня 2020 року
Ліцензія ДАБІ України АЕ № 289557
Ліцензія НБУ № 2628 від 29.10.2015 року
Клас енергетичної ефективності «В»

keyboard_arrow_up