Промокод на VBet Poker, які вони та як їх використати (Новини компаній)

Промокод на VBet Poker, які вони та як їх використати (Новини компаній)

Де знайти і як використати промокод на VBet Poker та які є його різновиди у цьому покер-румі. Переваги гри на ВБет Покер

VBet промокод: що це і як ним користуватись

Молодий і перспективний покер-рум VBet Poker ще з 2017-го року пропонує своїм гравцям зіграти в різні види покеру й при цьому скористатися вигідними бонусами. Щоб використати бонус, часто доводиться вводити спеціальний VBet промокод.

Що ж це таке і як воно працює? Які бонусні переваги цей промокод надає, та чи є якісь проблеми при їх використанні? Про все це розкажемо у статті.

Що таке VBet bonus code 

Промокод – це певний набір простих символів – цифр, літер чи їх поєднання у певній послідовності.

У покер-румі VBet Poker промокод дозволяє отримати конкретні переваги.

  • Бонус на депозит – можливість збільшити свою суму депозиту у декілька разів (100%, 200% чи 300% від загальної суми поповнення).
  • Ігрові кошти – це гроші на бай-ін у кеш-грі або турнірні кошти для участі в івентах.
  • Вхід у турнір чи фрірол – можливість зіграти у спеціальному фріролі (безкоштовний турнір) чи в якомусь особливому івенті, доступ до якого мають не всі.
  • Фріспіни та фрібети – безкоштовна ставка на спорт у БК, або безкоштовні обертання в слотах онлайн-казино.

Є VBet bonuscode, що діють постійно, а є такі, що працюю протягом певного періоду часу. В будь-якому покер-румі завжди є два основні види промокодів: для нових та для регулярних гравців. Різниця полягає у тому, робив користувач свій перший депозит чи ні. Бонус для нового гравця є одноразовим, а ось решта бонусів зазвичай доступні завжди.

VBet бонус на перший депозит і як його отримати

Для нових гравців покерна кімната пропонує непоганий бонус на перший депозит. Бонус складає 300% й розповсюджується лише на перше поповнення на суму від 320₴ до 87 000₴.

Даний бонус нараховується у вигляді рейкбеку та ділиться на декілька частин протягом 30 – 70 днів.

При цьому не потрібно вводити жодних промокодів, а лише поповнити свій рахунок. І все, бонус буде автоматично нарахований частинами на ігровий рахунок.

Промокод VBet та його основні переваги

Використання промокоду в покер-румі VBet Poker є дуже зручним та нескладним процесом.

Щоб скористатися промокодом, необхідно авторизуватися, натиснути на кнопку “Каса” в головному лобі ігрового клієнта. Потім у новому вікні натиснути на вкладку “Бонуси”.

Перед гравцем з’явиться поле для введення промокоду. Далі потрібно лише натиснути на кнопку “Застосувати” і бонус-код буде активовано.

Це є найпростіший алгоритм дій для користувача, якщо він хоче використати промокод у цій покерній кімнаті.

Зверніть увагу: деякі промокоди можуть мати додаткові умови для активації, як наприклад поповнення депозиту чи реєстрація акаунту за певним посиланням. При цьому якщо гравець вже зареєстрований на ВБет, то вдруге створити аккаунт категорично заборонено.

Користувачі покерної кімнати мають різні джерела, завдяки яким вони отримують бонуси. Ці джерела здебільшого є загальнодоступними, проте безліч гравців досі не знають, де можна отримати промокод VBet. Саме тому варто відзначити основні способи:

  • Сайт – деякі промокоди можна знайти безпосередньо на офіційному сайті ВБет Покер, а шукати їх варто в описах акцій.
  • Партнери – у покерної кімнати є безліч афілійованих компаній чи інформаційних ресурсів, що займаються просуванням VBet. Саме тому рум разом з партнерами інколи створюють промокоди разом.
  • Форуми та стріми – в покерній спільноті є стрімери, які можуть рекламувати цей покер-рум, або деякі покерні форуми, на яких також можна знайти промокоди.
  • Соціальні мережі – промокоди також можна зустріти на офіційних сторінках покер-руму у соц.мережах.
  • Розсилка – бонус-коди на VBet Poker можуть приходити із розсилкою покер-руму на електронну пошту (email) або смс-повідомленням.

Нюанси при використанні VBet promo code

Попри те, що промокод є сам по собі перевагою – все ж є певні нюанси при їх використанні на ВБет Покер.

Наприклад, у бонусах на депозит можуть бути умови відіграшу, а у фріспінів часто присутній вейджер. Також безкоштовні обертання найчастіше доступні лише в окремих слотах.

Деякі гемблінгові портали надають промокод на участь у певних турнірах чи фріролах лише тим користувачам, які користувались саме їх посиланням на реєстрацію. Якщо за активацію промокоду гравець отримав фрібет (безкоштовну спортивну ставку), то він може обмежуватись на певні види ставок (прематч, лайв).

Також у отриманого бонусу практично завжди є термін дії, із закінченням якого бонус за промокодом буде вже недійсний.  

Джерело: https://cardmates.ua/   

 

keyboard_arrow_up