Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній)

Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній)

Англійська у 2023 році є невідʼємним скілом у переліку більшості успішних професій. Але найкращий час, щоб почати знайомитися з нею, саме в дитинстві. Є цілий ряд причин чому вивчати англійську з раннього дитинства простіше, ніж у дорослому віці. У першу чергу - це більш відкрита для сприйняття молода свідомість та комфортне опанування ще однієї мови паралельно з рідною. Школа англійської мови FLASH описала головні переваги того, щоб вивчати англійську змалечку.

“Ми у школі FLASH вже майже 17 років працюємо над тим, щоб з самого початку привити нашим маленьким студентам любов до вивчення англійської. Адже перший місяць знайомства з новою мовою - вирішальний, бо саме від нього залежить бажання дитини вивчати англійську у подальшому”.

Багато батьків не вірять, що ефективно вчити англійську дитина може вже з 5-6 років. Але варто тільки правильно почати! Нижче ми розповімо про основні переваги навчання англійській дітей дошкільного та молодшого шкільного віку.

Чому вивчати англійську з дитинства корисно:

  • Загальний ріст інтелекту. Багато опублікованих досліджень доводять, що білінгвізм позитивно впливає на щільність сірої речовини у мозку, більшу кількість нейронних звʼязків, тобто загальний рівень інтелекту дитини.
  • Успішність у школі. Інша статистика вказує на те, що діти, які вивчають одну чи більше іноземних мов, мають вищий середній бал з усіх предметів, ніж діти, що вивчають лише рідну мову. 
  • Впевненість у собі та комунікативні навички. Вивчення усіх аспектів мови, у тому числі мовлення, підвищує комунікативні навички дитини. І як наслідок - впевненість у собі в соціумі.
  • Вигідна позиція  конкурентному середовищі. У сучасному світі конкуренція за більш вигідну позицію в соціумі починається вже з першого класу (діти з більшим багажем знань отримують більше шансів на вступ до гімназії чи приватної школи). Та триває впродовж всього нашого життя - на екзаменах, співбесідах чи навіть побаченнях:)
  • Світ без обмежень. Дитина, що володіє англійською, може споживати більше корисного англомовного контенту та впевнено почуває себе під час відпочинку чи екскурсій за кордоном.

То ж не гайте часу! Запишіть дитину на пробне заняття у школу англійської мови FLASH сьогодні, і вже завтра ми зможемо показати захоплення від англійської в очах вашого малюка!

P.S. До початку нового сезону ми знову відкриваємо двері офісів у кожному районі Вінниці! Тепер англійська ще ближче!

Сайт: vin.flashstudies.net 
Інстаграм: flash.school.of.english
Фейсбук: flashcentrvn
Телефон: 096 204 06 13

 

keyboard_arrow_up