«Будуємо місто разом!». Підприємство «Зодчий» разом з вінничанами відзначало День міста (Новини компаній)

«Будуємо місто разом!». Підприємство «Зодчий» разом з вінничанами відзначало День міста (Новини компаній)
  • День народження Вінниці на минулих вихідних відзначали всі: десятки локацій, тематичних активностей, яскравих заходів і приємних сюрпризів чекали вінничан і гостей міста. 
  • Привітати іменинницю з її 658-ю річницею прийшли тисячі людей. Від полудня й до пізньої ночі вони гуляли середмістям, співали, танцювали, фотографувались. Кожен гість свята міг віднайти для себе щось цікаве й корисне. 

На День міста мали можливість презентувати себе і власну продукцію провідні підприємства Вінниці. Серед них — товариство з обмеженою відповідальністю «Зодчий». Основним напрямком роботи компанії є оптова торгівля будівельними матеріалами та цементом найкращої якості. Фірма є офіційним представником CRH Україна.

Підприємство «Зодчий» також спеціалізується в напрямку будівництва, оздоблення і ремонту будинків, утеплення фасадів і стін квартир , а також термоізоляціі промислових приміщень у Вінниці та області. Досвідчені фахівці професійно виконують широкий спектр послуг у цьому напрямку.

Висока якість робіт стала візитною карткою ТОВ «Зодчий» в нашій країні. Колектив підприємства протягом кількох десятиліть докладає максимум зусиль заради довіри та поваги клієнтів.

У свято компанія «Зодчий» мала свою локацію і фотозону «Будуємо місто разом!». Дорослі та діти мали можливість сфотографуватись у вигляді веселих бобрів-будівельників, розважитися, будуючи хмарочоси з конструктора Лего. 

Також було проведено змагання з армреслінгу, де гості свята випробували свої сили і витривалість. Силачів чекали приємні сувеніри.

Беручи участь у конкурсах ніхто не залишився без подарунків. Дітлахам роздавали повітряні кульки, ростоміри, розклади уроків.

Ростова лялька Бобер розважала гостей свята, всі бажаючі могли з нею обійнятися і сфотографуватися, отримавши напам'ять від ТОВ «Зодчий» добру згадку і гарний настрій.

Більше фото та відео на нашій сторінці у фейсбук @zodchiycement
Сайт: www.zodchiy.com.ua

keyboard_arrow_up