Безболісна лазерна епіляція 3D (Новини компаній)

Безболісна лазерна епіляція 3D (Новини компаній)
  • Гладенька шкіра з давніх часів вважається еталоном краси та доглянутості. Але видалення волосся воском, шугрінгом або епілятором досить болісно і має короткочасний ефект.

Вихід є, сучасна безболісна лазерна епіляція в мережі центрів ЕпіЛазер, яка безпечно та без болю усуває небажані волоски на довгі роки. Тут застосовують найновішу трьох-кластерну 3D технологію, яка зібрала в собі переваги попередніх розробок.

Особливості 3Д

Епіляцію пропонує більшість салонів краси України та Вінниці. Але не всі можуть забезпечити універсальне рішення задачі, адже для кожного фототипу шкіри та волосся необхідний свій пристрій.

Олександритовий прилад (775 нм) має найбільший діаметр робочої площі (до 17 мм), що дозволяє скоротити час епіляції на 10 хв. Процес для багатьох болючий, тому при підвищеній чутливості наносять знеболючий крем. Лазерний світло впливає на меланін, який спочатку нагрівається, а потім руйнується, що призводить до відмирання волосяної цибулини.

Класичні Діодні пристрої (810 нм) не тільки діють на пігмент Меланін, але і запаюють капіляри, що живлять фолікули.

Неодимова апаратура (1064 нм) - діє на оксигемоглобін і гемоглобін, що наявні в судинній частині фолікула. Він безпечний для засмаглих людей.

Гібридний 3Д апарат - об'єднав ці три види лазерів в один (775, 810 і 1064 нм). Він підходить для будь-якого типу волосся і кольору шкіри. Після процедури немає подразнення, опіків та мікротравм, навіть в області бікіні.

Переваги і недоліки

 Тріо кластерна безболісна лазерна епіляція володіє наступними перевагами:

  • Підвищений комфорт;
  • Нешкідливий для здоров'я;
  • Безпечний для темношкірих;
  • Високоефективний;
  • Видаляє світлі та темні волоски;
  • Відсутність реабілітаційного періоду.

До плюсів відноситься інтелектуальна система самоконтролю потужності.

З мінусів можна віднести ціну, але інших недоліків немає. Це доводять численні випробування і позитивні відгуки з усієї України.

Чому потрібно пройти курс

Лазер впливає тільки на волосинки, що знаходяться в активній стадії росту (10-20%). Решта перебуває у фазі спокою і їх не можна побачити. Через 3-5 тижнів активізуються сплячі аналоги, і починають рости нові волосинки. Протягом року такі цикли повторюються. З кожною епіляцією стрижні будуть стоншуватися, а їх кількість зменшуватися. Тому і необхідний курс сеансів.

Деякі салони обіцяють ідеальний результат назавжди, але це не правда. Особливістю організму людини є самовідновлення, в тому числі фолікулярного комплексу. Тому згодом ріст волосся може відновитися, хоча і в меншому обсязі. Також, є такі фактори, як гормони і спадковість, які не може передбачити ніхто.

В мережі ЕпіЛазер гарантують максимально тривалий період ефекту після курсу, за умови проведення підтримуючих сеансів один-два рази на рік. І про це чесно попереджають кожного відвідувача.

 

Чи шкідлива лазерна епіляція

Найпоширеніше побоювання - страх онкології. Рак викликає ультрафіолетове опромінення, а лазер впливає інфрачервоним спектром. Шансів нашкодити собі більше від сонця, ніж від епіляції. Це абсолютно нешкідливо і безболісно, ​​а глибина дії променя становить лише 1-2 мм, і тому не впливає на внутрішні органи.

Підготовка

До лазерної епіляції слід підготуватися. Необхідно за 1 день до поїздки в салон поголитися, а також утриматися на 4 дні від засмаги в солярії або на сонці. Заборонено вищипування пінцетом, епілятором, шугарінгом або воском.

Скільки потрібно процедур

Курс лазерної епіляції складається з 7-12 процедур. Їх число залежить від типу і структури волосків, зоною тіла, генетики, тощо. Навіть у однієї і тієї ж людини на область пахв та верхньої губи потрібно різну їх кількість. Випадання волосків відбувається через 10-20 днів після процедури.

Протипоказання

 Безболісна лазерна епіляція 3D, як і всі косметологічні послуги, має протипоказання:

  • злоякісні новоутворення;
  • цукровий діабет;
  • герпес у стадії активності;
  • інфекційні захворювання;
  • КОВІД-19;
  • загострення дерматологічних захворювань;
  • хвороби серця та крові;
  • вагітність та лактація.

Процес

Все проходить в комфортних умовах, на зручній кушетці і в спеціальних окулярах. Потужність та режими апарату вибираються індивідуально для кожного клієнта. Лазерний промінь проникає через волосяний стрижень, руйнує цибулину, в результаті чого волосся відмирає і пізніше випадає. Щоб не перегрівати дерму, лазерні спалахи подається короткими інтервалами з частотою до 2 Гц. Впливаючи тільки на корені та не пошкоджуючи навколишні тканини.

Самоохолоджувальна сапфірова насадка регулює нагрівання тіла, роблячи лазерну епіляцію безболісною, ефективною та комфортною. Максимум, що відчуваэ клієнт - це тепло і легке поколювання в чутливих місцях.

Чому ЕпіЛазер

Ефективно, безпечно та комфортно! Вони спеціалізується на найсучаснішій епіляції лазером. Затишна обстановка, висококваліфіковані та приємні фахівці допоможуть розслабитися і отримати задоволення від процесу.

Епіляцію проводять досвідчені косметологи з медичною освітою на сертифікованому та сучасному безболісному обладнанні, що гарантує якість та безпеку послуг. Ціни розраховані так, щоб кожен бажаючий міг скористатися послугою. Регулярно проводяться акції для нових та постійних гостей. Детальніше на сайті: https://epilaser.com.ua/

Кваліфіковану консультацію можна отримати по телефону або записавшись на прийом. Фахівці розкажуть детальніше про саму безболісну лазерну епіляцію.

keyboard_arrow_up