Айфон 12: чому варто вибрати цю модель (новини компаній)

Айфон 12: чому варто вибрати цю модель (новини компаній)

Apple щоразу радують своєю продукцією всіх користувачів, а Айфон, напевно, найпопулярніша модель смартфонів. «Яблучні» телефони відрізняються особливо красивим та лаконічним дизайном, відмінним оптимізацією, варіативністю та функціональністю. З виходом iPhone 12 тенденція збереглася, а телефон виявився набагато кращим за альтернативні варіанти на всьому ринку.

Надійність та захист

Це один із ключових показників якості не тільки iPhone 12, а й продукції Apple загалом. До того ж у телефонів на базі Android цих функцій або немає зовсім, або є частково:

  • унікальне захисне скло на дисплеї, яке суттєво знижує ризик ушкоджень у чотири рази;
  • фірмова форма плоского екрана без будь-яких закруглень;
  • телефон витримує занурення у воду до 6 метрів глибини;
  • версії з приставкою Pro мають сталевий корпус.

Айфон 12 - ціна повністю себе виправдовує, а компанія постійно розвиває свою продукцію, не даючи їй стати непридатною. Так, наприклад, попередні версії iPhone можна було занурювати у воду лише на 2-4 метри глибини, тоді як лінійка дванадцятих навіть із приставкою Mini опускається на цілих 6 метрів. Новий захист дисплея під назвою Ceramic Shield відмінно захищає смартфон від зовнішніх пошкоджень та механічної дії. Сама форма все також залишається незмінною і поки інші виробники фантазують і винаходять нові складні форми, Apple гнуть свою лінію, віддаючи перевагу стабільній класиці. До того ж така форма ще більше допомагає захистити телефон під час падіння, оскільки основний удар припадатиме на металевий корпус.

Корпус та Face ID

Сталевий корпус продовжує тему надійності та захищеності апарата. У поєднанні з іншими пунктами це забезпечує тривалий термін служби навіть у не найакуратніших користувачах. До того ж сталь менше дряпається і візуальна складова телефону буде на найвищому рівні навіть через кілька років користування.

iPhone 12 також оснащений покращеною функцією Face ID з розширеним кутом сприйняття. Нові флагмани позбавлені функції розпізнавання відбитків, тому центральної кнопки немає. Розпізнавання обличчя набагато сучасніший і зручний спосіб розблокування телефону.

Процесор

Айфон 12 оснащений потужним оптимізованим процесором А14. До речі, який вже можно оновити до IOS 16. Він гідний окремих похвал, оскільки є вкрай продуктивною, важливою і мало не основною унікальною деталлю. За цим показником Apple однозначно займають перший рядок на ринку.

keyboard_arrow_up