Англійський інтенсив Deep Dive into English - саме для Вас(Новини компаній)

Англійський інтенсив Deep Dive into English - саме для Вас(Новини компаній)

Інтернет наповнений тисячами статей про те, як вивчати англійську мову самостійно і безкоштовно, з репетитором або на курсах. Але Вам ще не вдалося отримати бажаного рівня володіння?

Студенти інтенсивного курсу Deep Dive into English від Вінницької ІТ-Академії отримують швидкий результат, оскільки щоденні заняття наповнені живим спілкування, фановими активностями з нейтів-спікерами та викладачами з багаторічним досвідом. Унікальна методика викладання допомагає з легкістю та цікавістю поринути в англомовне середовище, а сучасна CRM-система надає можливість моніторити виконання домашнього завдання.
11 тижнів, 5 днів на тиждень, 3 години на день  навчайся у професійних викладачів та native speakers, щоб гарантовано підвищити свою англійську мінімум на 1 рівень!
В чому полягає успіх для студентів інтенсивного курсу Deep Dive into English? Наші студенти мають унікальну можливість зануритись в англомовне середовище з нейтів спікером. Заняття проходять із залученням кожного в процес спілкування. Багато уваги приділяється говорінню та вимові. І це є важливим складником володіння мовою, адже цей аспект важко тренувати самому. А ще заняття в групі дозволяє прокачати комунікативні навички. Саме навчання - цікаве, воно підбадьорює, робить вас активними, ви отримуєте задоволення від того, що дізнаєтесь щось нове.

На курсі інтенсивного вивчення англійської мови "Deep Dive into English" від Вінницької ІТ-Академії ви матимете можливість опанувати мову за 11 тижнів з допомогою досвідчених викладачів і носіїв мови.

Наші випускники курсу, який щойно завершився, підтверджують, що вивчення англійської мови може бути не тільки корисним, але і захоплюючим досвідом:

Наші студенти регулярно займались і мають хороший результат. 

І не забувайте, що після проходження курсу Ви не лише покращите свої знання, а ще й отримаєте відповідний сертифікат із зазначенням вашого реального рівня володіння англійською. Детальніше про сертифікацію - читайте в статті

Реєструйтесь на наступний набір та обирайте зручний пакет → https://dde.intita.com/

Швидка консультація за тел.: +38-067-431-19-21

Більше можливостей вивчати англійську: https://english.intita.com/

Раніше Вінницька ІТ-Академія відкрила безкоштовний доступ для всіх українських айтішників до власних онлайн-модулів для самостійного вивчення англійської мови.

Крім того, для покращення своєї англійської, можна використовувати спеціалізовану літературу, яку розробили професійні викладачів ІТ-Академії.

*ВАЖЛИВО - не користуватись російськими освітніми сервісамисписок доповнюється постійно.

І не забуваємо направляти усі свої сили і вільний час на допомогу українським захисникам!

Ми у соцмережах:  YouTube          Facebook  
                                Instagram        Slack-спільнота

keyboard_arrow_up