Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній)

Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній)
  • Інвестиції в нерухомість — гарний вихід зберегти й примножити капітал. Але якщо це буде не звичайна нерухомість, а альпійське шале?
  • Розповідаємо скільки можна на цьому заробити й загалом без ризиків.

Уявіть, що ви власник нового шале, будиночку в альпійському стилі. Побудованого з дерева, з каміном та панорамним склінням з десятиметровим атріумом. Ви придбали його для власного користування, але не готові постійно у ньому жити. Або, можливо, ви хочете вкласти кошти в нові проєкти? Розказуємо як шале примножать ваші статки. І це точно без ризиків.

Попит на шале — цілий рік

Якщо ви хоч раз стикались з зеленим туризмом, то ви точно знаєте — орендувати будиночки потрібно мінімум за місяць до відпочинку. Ще більший попит має цікаве й незвичайне житло. Наприклад біля озер, поруч з лісом, з каміном, незвичної форми, побудовані з дерева. Те, куди можна приїхати як літом, так і взимку. І тому шале — свіжий і особливо цікавий варіант для інвестицій в Україні. Тим паче попит на ринку зеленого туризму значно перевищує пропозицію. 

Якщо говорити про ринок нерухомості, то за даними аналітичного центру DIM.RIA ціни за останні кілька років виросли на 15-30% в залежності від регіону. Звісно виросла й вартість оренди житла. Його будують, здають, перепродають. І все це пов’язано із попитом. Постійним. Цілий рік. 

Інвестування в альпійське шале 

Будемо говорити фактами. Компанія AlpChalet за три місяці будує для вас шале площею 100м². За 1 м² — 690 євро, або за цілий будинок 69 тисяч євро! І це вже повністю готовий будиночок для життя або здачі в оренду. Далі ви здаєте його помісячно або подобово в оренду… і відбиваєте гроші вже через кілька років. 

Наприклад, ви можете здавати своє шале на сайтах Hotels24.ua, DIM.RIA, Booking.com, Airbnb.com за ціною 150 євро за добу. І тільки при половинному завантажені ви заробите 27 тисяч євро в рік, тобто 39% річних! А інші пів року, коли шале не здається в оренду, ви можете відпочивати з сім’єю і друзями. Це чудова можливість насолодитися мальовничими краєвидами, чистим повітрям, перезавантажитись. Якщо ж заселення Вашого Альпійського Шале лише 2 ночі на тиждень, за рік Ваш дохід складе 15600 євро, а це 22,6% річних! 

6 кроків для реалізації проєкту

Варто сказати, AlpChalet може збудувати ваш казковий будиночок за кілька місяців. Всі оформлення документів і бюрократію професіонали візьмуть на себе.

Всі кроки виглядають так: 

  1. Ви купуєте ділянку (або можливо у вас вона вже є). 
  2. Експерти AlpChalet консультують вас виходячи з ваших побажань. Все детально пояснюють. 
  3. Укладають з вами угоду й Договір про будівельні роботи. 
  4. За 10 днів оформляють усі документи й дозволи на будівництво. 
  5. Після передоплати майстри одразу вирушають будувати шале. 
  6. Через три місяці ви приймаєте шале і підписуєте акт передачі. 

Після того як ви отримаєте ключі від розкішного шале, вам лишиться лише підняти келих за новосілля і за новий вдалий бізнес! 

Якщо вас зацікавила пропозиція, телефонуйте і реєструйтесь на перегляд готового будинку +38(067) 666-09-97, +38(068) 942-56-76

Сайт: alpchalet.com.ua
Інстаграм: alp_chalet
Фейсбук: alp_chalet 
Адреса: м. Вінниця, вул. 600-річчя, 1

keyboard_arrow_up