А який Ви СУПЕРГЕРОЙ? Вже 4 липня перший супер фестиваль цього літа (Новини компаній)

А який Ви СУПЕРГЕРОЙ? Вже 4 липня перший супер фестиваль цього літа (Новини компаній)

Так , так, це саме те, чого всі так давно чекали – перший сімейний фестиваль цього літа під відкритим небом, де місця та розваг вистачить усім.

4 липня, з 11:00 до 22:00, на паркінгу ТРЦ «PLAZA PARK» на Вас чекає вибух емоцій, драйву та смаків - Super Kids Plaza Fest. 

Нереально потужна атмосфера довгоочікуваного свята буде підкріплюватись супер ведучим Дмитром Французом та супер діджеєм - Steve V, а також Вашими фейворіт локаціями!

Фуд-корт із улюбленим стріт-фудом, м*яском, солодощами та напоями, а також крафтовими продуктами, які можна подегустувати не відходячи прямо на місці

Концертно-розважальна програма із виступами вінницьких вокалістів та колективів, а також із танцювальними майстер-класами, флешмобами, конкурсами, дискотекою та…О, так, дуже крутими подарунками.

Доречі, за найкращий супергеройський костюм, який буде визначено на святі серед гостів, переможець отримає крісло-мішок із класним хуліганським літнім принтом від нашого спонсора, мережі фірмових салонів меблів, фабрики «Константа» 

А тепер гарна новина для всіх батьків: буде стільки дитячих локацій із розвагами, творчими локаціями з майстер-класами та атракціонами, що можете забути, як виглядає ваша дитина ☺ І насправді виділити час на себе та спілкування із друзями та рідними. Або ж, хто душею молодий, вперед стрибати разом на батутах. А чому б і ні? 

Та головним приводом відчути себе в цей день справжнім супергероєм можна долучившись до справжніх «сонячних» справ: під час всього фесту буде відбуватись збір коштів на створення центру для «сонячних» діток, під керівництвом ГО «Вінниця Даун Синдром», на честь їх 5-річного ювілею. Що доречі, також можна разом з ними посвяткувати: https://fb.me/e/2hxIDxI8K

Тож, 4 липня об 11:00 запрошуємо всіх жителів нашого коханого міста на перше в цьому році фестивальне святкування, де кожен зможе дійсно знайти локацію до душі, та долучитись до «сонячної» ініціативи, заради того, щоб в діток із синдромом Дауна з*явилась своя домівка (https://www.facebook.com/VinnitsaDownSindrom)

Та й справді, який Ви СУПЕРГЕРОЙ? ☺ Відкривайте свою «суперсилу» на Super Kids Plaza Fest: живіть цікаво та на повну! До зустрічі на Plaz’i вже в цю неділю.

 

keyboard_arrow_up