56 багатоповерхівок Вінниччини пройшли техобслуговування газових мереж (Новини компаній)

56 багатоповерхівок Вінниччини пройшли техобслуговування газових мереж (Новини компаній)

У лютому-березні фахівці Вінницької філії «ГАЗМЕРЕЖІ» провели технічне обслуговування внутрішніх газових мереж 56 багатоквартирних будинків. Послугами охопили 47 багатоповерхівок Вінниці та 9 в Іллінцях.

В результаті газовики виявили та ліквідували 1008 витоків газу – в середньому 18 витоків на кожному будинку.

«Ця статистика – дуже наочний доказ того, наскільки важливим є вчасне проведення технічного обслуговування. Газові мережі – об’єкт підвищеної небезпеки, їхню справність мають контролювати професіонали. Інакше життя людей може опинитися під загрозою»,зазначив директор Вінницької філії «ГАЗМЕРЕЖІ» Ігор Квік.

Вінницька філія ТОВ «Газорозподільні мережі України» має необхідний досвід, персонал та обладнання, виконує увесь спектр послуг, пов’язаних з обслуговуванням газових мереж та приладів,  роботи будь-якого рівня складності.

Послуга надається на підставі типового договору на технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирного будинку, затвердженого державним регулятором у грудні минулого року. Цей договір є публічним договором приєднання та не потребує двостороннього підписання письмової форми.

Нагадуємо: балансоутримувачі та співвласники багатоквартирних будинків, які не мають існуючих договорів на ТО, мають подати Вінницькій філії «ГАЗМЕРЕЖІ», або ж будь-якій іншій компанії, що може проводити такі роботи, заяву на отримання послуг як Колективний замовник.

Якщо цього не було зроблено, відповідно до чинної нормативної бази будинок автоматично приєднується до Типового договору. Тоді Оператор ГРМ після виконання робіт розподіляє кошторисну вартість технічного обслуговування між співвласниками будинку - споживачами послуг з розподілу природного газу та надає їм індивідуальні квитанції для оплати послуг ТО.

Роботи включають:

  • випробування системи на щільність,
  • перевірку на герметичність з’єднань,      
  • усунення виявлених витоків газу.

ТО проводиться один раз на 5 років у будинках, де газові мережі експлуатуються менше 25 років, та раз на 3 роки, якщо мережі будинку працюють понад 25 років.

Послуга надається на договірних засадах також в приватних будинках, квартирах та нежитлових приміщеннях.

Замовити послугу ТО ВБСГ можна у найближчому центрі обслуговування клієнтів Вінницької філії «ГАЗМЕРЕЖІ» hsurl.li/rmpzt

Деталі на офіційному сайті компанії vn.grmu.com.ua у розділі «Технічне обслуговування ВБСГ», а також за телефонами контакт-центру: 066-300-28-88, 098-300-28-88, 093-300-28-88.

keyboard_arrow_up