5 причин, чому бізнесу вигідно купувати електроенергію у «Вінницягаз Збут» (Новини компаній)

5 причин, чому бізнесу вигідно купувати електроенергію у «Вінницягаз Збут» (Новини компаній)

ТОВ «Вінницягаз Збут» постачає підприємствам та організаціям газ вже шість років, електроенергію – майже рік. На сьогодні компанія забезпечує електроресурсом близько 100 представників малого та середнього бізнесу.Окрім того, за результатами участі у тендерних закупівлях 2021 року укладено 59 договорів на постачання електроенергії бюджетному сектору.

Чому бізнесу та бюджетній сфері вигідно обрати постачальником ТОВ «Вінницягаз Збут»?

По-перше, можливість обрати саме пакетну пропозицію і отримувати газ та електроенергію від однієї компанії – це зручно та економить час на комунікацію з постачальником.

По-друге, компанія забезпечує клієнта супроводом персонального менеджера, який завжди на зв’язку і проконсультує з усіх питань, які виникають, оперативно формує рахунки та акти виконаних робіт з обох видів постачання. Якщо потрібно – дозамовить необхідні об’єми та внесе зміни у договір. 

По-третє, застосовується індивідуальний підхід до розрахунку найвигіднішої ціни для клієнтів. Штрафи за небаланси, навіть якщо вони з’являються за підсумками місяця, не виставляються.

По-четверте, юридичні особи мають можливість платити за послугу розподілу електроенергії через свого постачальника.

По-п'яте, для представників малого та середнього бізнесу спеціалісти розробили особистий кабінет 104 Бізнес Онлайн. У ньому можна замовляти та коригувати потрібні обсяги, контролювати документообіг та отримувати рахунки онлайн. 

Детальніше з умовами постачання електроенергії можна ознайомитися на офіційному сайті ТОВ «Вінницягаз Збут» https://vn.gaszbut.com.ua/business. Для укладання договору та обговорення умов співпраці споживачам необхідно зв’язатися з відділом продажів ТОВ «Вінницягаз Збут» за телефоном: 067433 6415.

Нагадаємо, ТОВ «Вінницягаз Збут» отримало ліцензію на постачання електричної енергії юридичним і фізичним особам-підприємцям у червні 2020 року. Компанія вже більше п’яти років працює на енергетичному ринку та завжди надійно виконує свої зобов’язання перед усіма категоріями споживачів.

ТВІЙ ГАЗЗБУТ. Надійний та зручний для кожного.

keyboard_arrow_up